Închide meniul

Dragoș Nedelcu vrea înapoi la FCSB. „O să iau legătura cu domnul Mihai Stoica!” Cum l-a „înțepat” pe Gigi Becali

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 mai 2022, 23:05

Dragoș Nedelcu vrea înapoi la FCSB. „O să iau legătura cu domnul Mihai Stoica! Cum l-a „înțepat pe Gigi Becali

Dragoș Nedelcu a plecat de la FCSB

Dragoș Nedelcu, într-un antrenament pentru FCSB / as.ro

Dragoș Nedelcu ar putea reveni la FCSB în stagiunea următoare. Mijlocașul a anunțat că va discuta cu Mihai Stoica despre posibilitatea de a reveni la clubul lui Gigi Becali. Nedelcu l-a „înțepat” însă pe latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nedelcu a transmis clar că poziția sa preferată e cea de mijlocaș central, nu cea de fundaș central. Când era la FCSB, Gigi Becali îl folosea doar în apărare.

Dragoș Nedelcu vrea înapoi la FCSB

„Eu merg în vacanță acum. O să iau legătura cu domnul Mihai Stoica, nu am vrut să-l deranjez până acum. Acel meci cu Voluntari a dat calculele peste cap. Aștept să se joace ultima etapă și apoi hotărăsc eu cu el. Mă așteptam să ne bucurăm împreună de campionat. Din păcate, asta a fost situația. Experiența din Germania a arătat că poziția mea e cea de mijlocaș, nu cea de fundaș central”, a spus Nedelcu, după meciul Universitatea Craiova – Farul 4-1.

Nedelcu a ajuns la FCSB în 2017, când Gigi Becali plătea peste două milioane de euro ca să-l transfere de la Viitorul. El nu s-a impus însă la FCSB și a intrat rapid în dizgrația patronului.

În acest sezon, FCSB l-a împrumutat pe Nedelcu la Fortuna Dusseldorf și Farul Constanța.

Reclamă

Nedelcu nu e favoritul lui Gigi Becali

Becali și-a dat seama repede că nu poate să-și scoată banii investiți în Nedelcu și i-a acordat din ce în ce mai puține minute. Mijlocașul defensiv a fost mai mereu ținta criticilor patronului.

„Dacă nu făcea nenea Nedelcu greșeala aia, care nenea Nedelcu el crede că suntem la teatru… bă, aici e fotbal. Dacă nu făcea, putea să fie meci egal. Eu, când mă întrebați, îmi spun părerea de moment. E posibil să mă înșel”, declara Gigi Becali după un meci FCSB – Universitatea Craiova 0-1, în finalul sezonului 2020-2021.

Universitatea Craiova – Farul 4-1. Laurențiu Reghecampf, victorie la scor în fața lui Gică Hagi

Universitatea Craiova a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul de 4-1 (2-1), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 10-a, ultima, a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea, care venea după trei înfrângeri consecutive (două în campionat şi una în Cupa României), s-a impus prin golurile marcate de Ante Roguljic (21), Ştefan Vlădoiu (24), Ştefan Baiaram (54) şi Andrei Ivan (90+3). Elvir Koljic a furnizat două pase de gol, iar Baiaram alte două. Vlădoiu a marcat primul său gol în Liga I.

Pentru Farul a înscris spaniolul Jefte Betancor (27), după ce Marius Constantin a degajat mingea în colegul său Dan Nistor.

Farul a avut o mare ocazie de a egala în finalul primei reprize, dar Ionuţ Larie a trimis în transversală (45+1).

În sezonul regulat, Farul s-a impus cu 1-0 la Ovidiu, iar Universitatea a câştigat cu 1-0 la Craiova. Echipa din Bănie s-a impus în ambele partide din play-off, cu 3-0 şi 4-1.

 

Recomandări
  • Dragoș Nedelcu ar putea reveni la FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și