Închide meniul

Florin Tănase, analiză dură după FCSB – U Cluj 1-1: „Asta e deranjant! Cel mai bun lot? De unde?!”. Căpitanul roş-albaştrilor a răbufnit. Avertisment pentru Gigi Becali

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 iulie 2022, 23:55

Florin Tănase, analiză dură după FCSB – U Cluj 1-1: „Asta e deranjant! Cel mai bun lot? De unde?!. Căpitanul roş-albaştrilor a răbufnit. Avertisment pentru Gigi Becali

Florin Tănase, analiză dură după FCSB - U Cluj 1-1

Florin Tănase, în timpul unui meci al FCSB-ului / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

FCSB a remizat cu U Cluj, scor 1-1, în prima etapă din noul sezon al campionatului României. Florin Tănase a făcut o analiză dură la finalul partidei şi nu a iertat pe nimeni. A tras un semnal de alarmă şi conducerii clubului. I-a transmis lui Gigi Becali că mai e nevoie de jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Bălan a marcat în minutul 45+3, iar reuşita roş-albaştrilor a purtat semnătura lui Florin Tănase. Căpitanul lui FCSB a scos un penalty, transformat tot de el în minutul 55.

Florin Tănase, analiză dură după FCSB – U Cluj 1-1

Un joc modest al nostru, chiar dacă am avut câteva şanse de a înscrie. Trebuia să jucăm mai mult, să pasăm mai mult. Nu am făcut-o şi din cauza asta am făcut acest egal. Ei au jucători cu experienţă. Nu pot să spun că ne-au surprins. Dacă ne surprindeau, ajungeau de mai multe ori la poartă în prima repriză.

Reclamă

Este primul meci, nu putem să spunem din primul meci. Când luăm gol, poate şi noi sus greşim. Ce e deranjant e că nu am jucat, nu am pasat!

Şerban este şi el un copil, nu putem să-i dăm în cap acum. A luat acel cartonaş la început, fiind fundaş nu mai poţi să ai aceleaşi intrări. Acum ne apucăm să criticăm jucătorii?

Reclamă

Emoţiile le trăieşti altfel cu VAR, altfel nu ai cum. Poate am avut şi penalty azi, dar noi trebuia să jucăm mai mult. Cu toate astea, trebuia să jucăm mai mult. Probabil şi lotul pe care îl avem nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: „Lotul, lotul. Că FCSB are cel mai bun lot”. De unde? Avem şi copii, suntem puţini!

Dacă vom juca la fel ca în seara asta, nu vom avea nicio şansă (n.r. în Conference League)„, a declarat Florin Tănase la digisport.ro.

Pentru FCSB urmează deplasarea în Georgia, în manşa tur a „dublei” cu FC Saburtalo Tbilisi, în Conference League. Meciul este programat joi, de la ora 19:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. La trei zile distanţă, roş-albaştrii au derby în Giuleşti cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

U Cluj este în faţa unui nou duel „de foc”. Urmează să joace primul meci în faţa fanilor, după revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc. Va primi vizita Universităţii Craiova.

Faze controversate în prima repriză din FCSB – U Cluj

Au fost faze controversate în prima repriză din FCSB – U Cluj. „Centralul” Marian Barbu a avut de luat decizii extrem de dificile în timpul confruntării de pe Arena Naţională, din prima etapă a Superligii.

În minutul 40 au apărut mari semne de întrebare, în momentul în care Romario Pires a gafat şi a părut a atinge mingea cu mâna chiar pe linia careului. Jocul a fost oprit şi s-a aşteptat decizia luată din cabina VAR.

După mai multe secunde în care Marian Barbu a aşteptat un răspuns de la Marius Badea, „centralul” a luat decizia de a lăsa jocul să continue. Comentatorii partidei au fost contrariaţi de faptul că FCSB nu a primit penalty. Au fost siguri că Pires a făcut henţ şi trebuia dictată lovitură de la 11 metri. Brazilianul avea şi cartonaş galben şi risca să fie eliminat.

Roş-albaştrii au primit şi veşti bune cu ajutorul VAR. în minutul 24, U Cluj reuşise să marcheze. Tescan a executat o lovitură liberă, dar mingea a fost deviată cu mâna de Alex Chipciu. Târnovanu nu a putut interveni şi a scos mingea din poartă. A intervenit însă arbitrajul VAR şi reuşita a fost validată!

Şi FCSB a avut un gol anulat. În minutul 34, golgheterul ultimelor două sezoane din campionatul României reuşise să trimită mingea în poartă. Florin Tănase nu s-a putut bucura prea mult. Asistentul ridicase fanionul şi, pe reluări, s-a văzut că era în afara jocului când a primit mingea.

FCSB – U Cluj 1-1

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Haruţ, S. Şerban (Ov. Popescu 46’) – Olaru, Edjouma (Şut 46’), Fl. Tănase – Cordea (Oaidă 46’), Fl. Coman (I. Stoica 64’), Oct. Popescu (Mamut 78’). Antrenor: Anton Petrea

Reclamă

U Cluj: A. Gorcea – R. Romeo, Fl. Ilie, D. Ispas, P. Pîrvulescu – Remacle (Bic 81’), R. Pires, I. Filip (Piţian 90’) – Tescan (Ely Fernandes 44’), Ad. Bălan (Hlistei 90’), Chipciu. Antrenor: Erik Lincar

Cartonaşe galbene: S. Şerban 4, V. Creţu 44, Oiadă 72 / Romario Pires 32, D. Ispas 63, Gorcea 86, Hlistei 90+5

Arbitri: Marian Barbu – Mircea Orbuleţ, Vladimir Urzică – Lucian Rusandu

Arbitri VAR: Antonie Andrei – Marius Badea

Observator: Adrian Comănescu

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu