Închide meniul

Gică Hagi rămâne la Farul Constanţa! Galatasaray şi-a prezentat noul antrenor

Dan Roșu Publicat: 23 iunie 2022, 13:46

Gică Hagi rămâne la Farul Constanţa! Galatasaray şi-a prezentat noul antrenor

Gică Hagi rămâne la Farul Constanţa

Gică Hagi, la meciul de retragere al lui Adrian Mutu / Profimedia Images

  • Gică Hagi a fost aproape de o revenire la Galatasaray
  • Okan Buruk e noul antrenor al grupării „Cim Bom”

Gică Hagi rămâne la Farul Constanţa! După ce au apărut informaţii că „Regele” ar fi foarte aproape de o revenire la Galatasaray, turcii au făcut anunţul oficial legat de noul antrenor, Okan Buruk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După plecarea în ianuarie a antrenorului vedetă Fatih Terim, succesorul său la cârma lui Galatasaray, spaniolul Domenec Torrent, fost asistent al lui Pep Guardiola, nu a reuşit să îmbunătăţească rezultatele şi a fost demis la finalul unui sezon dezamăgitor.

Gică Hagi rămâne la Farul Constanţa! Galatasaray şi-a prezentat noul antrenor

„Leii” din Istanbul, cea mai de succes echipă din Turcia (22 de titluri de ligă), au terminat pe locul 13 în ligă, cel mai prost clasament din istoria lor.

Reclamă

Okan Buruk a purtat culorile celor de la Gatasaray timp de 12 sezoane.A câştigat în special Cupa UEFA, în 2000.

Devenit antrenor, fostul mijlocaş în vârstă de 48 de ani a câştigat titlul de campion al Turciei în 2020 cu Istanbul Basaksehir, o premieră pentru această altă echipă din Istanbul.

Reclamă

Gică Hagi, două mandate la Galatasaray

Hagi a ratat astfel al treilea mandat la Galatasaray, după cele martie 2004 – mai 2005 şi octombrie 2010 – martie 2011. Ca fotbalist, el a câştigat 10 trofee alături de turci, printre care patru titluri de campion, Cupa UEFA şi Supercupa Europei.

Gică Hagi a scris istorie în tricoul celor de la Galatasaray. Primit ca un rege la Istanbul, Hagi a refuzat tratamentul preferențial și a cerut să fie tratat ca și ceilalți jucători.

Invitat la AS.ro LIVE, Daniel Stanciu a dezvăluit că Hagi conducea o mașină asemănătoare cu un Fiat, la fel ca și ceilalți fotbaliști. Mentalitatea l-a ajutat pe Gică Hagi să se impună la Galatasaray și l-a făcut unul dintre cei mai iubiți jucători ai clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi, lecție de modestie la Galatasaray!

”Mentalitatea a fost marea problemă a jucătorilor români. În construcția unei vedete intră foarte mult și mentalitatea și posibilitatea lui de a se adapta în orice mediu. Hagi ajunsese la un nivel și el mergea cu un Fiat. I-au zis ăia, la Galatasaray: domne, îți dăm cea mai tare mașină!

El a refuzat, a zis că vrea aceeași mașină pe care o au și ceilalți jucători. Nu a luat una nouă. Nu a vrut o super casă, a luat un apartament. A fost un tip care s-a impus pentru că-i plăcea fotbalul. El o făcea din plăcere”, a povestit Daniel Stanciu la AS.ro LIVE, în toamna lui 2021.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”