Închide meniul

Gigi Becali a anunțat care sunt jucătorii care vor pleca de la FCSB, în cazul unui dezastru în Conference League

Dan Roșu Publicat: 25 iulie 2022, 8:37

Gigi Becali a anunțat care sunt jucătorii care vor pleca de la FCSB, în cazul unui dezastru în Conference League

Gigi Becali a anunțat care sunt jucătorii care vor pleca de la FCSB

Gigi Becali, în cadrul unui eveniment la Palat / Hepta

  • Gigi Becali vrea să renunțe la fotbal dacă ratează grupele Conference League
  • Joyskim Dawa și Ștefan Tărnovanu, primii pe lista plecărilor

Gigi Becali a anunțat care sunt jucătorii care vor pleca de la FCSB, dacă echipa nu va trece de Saburtalo, în turul 2 preliminar al Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă transferul iminent de 3 milioane al lui Florin Tănase, Becali speră să mai recupereze din investiții cu ajutorul lui Joyskim Dawa și Ștefan Tărnovanu, jucători cotați la 650.000, respectiv 700.000 de euro.

Gigi Becali a anunțat care sunt jucătorii care vor pleca de la FCSB

„Eu l-am sunat pe Tănase și a doua zi și am râs cu el. Eu nu pot să mă supăr pe el, i-am zis ‘ce faci, mă, ești patron? Întărim lotul?’. Tănase și Cordea și-au dat viața. Mie mi-a plăcut și Dawa. N-a greșit la niciun gol Dawa, la ambele a greșit Bouhenna. El trebuie să semneze acum o procură exclusivă și în 48 de ore va veni oferta.

Reclamă

Trebuie să joace joi. Cred că Tănase va pleca. Scap și eu de salariul lui, iau și 3 milioane. În Octavian Popescu nu mai am încredere, pe Coman nu mai pot scoate banii, pe Oaidă, nu. Pot să mai iau bani doar pe Târnovanu, poate pe Dawa”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

Gigi Becali, pregătit să renunțe la FCSB

Meciul cu Saburtalo este o adevărată finală pentru Gigi Becali, care e pregătit să renunțe la FCSB, în cazul în care vicecampioana va trăi o nouă umilință. Prezența în grupele competoției le poate aduce roș-albaștrilor cel puțin 7 milioane de euro.

Reclamă

„Pe mine mă interesează ce pot salva. De jucători v-am spus ce v-am spus data trecută. Avem un meci joi la care trebuie să ne concentrăm. Dacă nu ne calificăm în Conference League, trebuie să iau nişte măsuri. Să văd ce mai pot recupera şi ce pot face. Am un meci joi, mă concentrez doar pe el.

Voi lăsa jucători să plece. Dacă nu ne calificăm în grupe, eu încep operaţiunea de retragere. Să dea Dumnezeu să nu mă retrag, dar dacă nu ne calificăm, nu o să mai vezi salarii de 30.000. Veţi vedea 7.000, 8.000 de euro”, a declarat Gigi Becali, pentru sursa citată mai sus.

Toni Petrea: „Voi avea o discuţie cu conducerea!”

Toni Petrea tremură serios pentru postul de antrenor de la FCSB, după înfrângerea cu rivala Rapid, 0-2 pe Giuleşti. Antrenorul oaspeţilor a avut o primă reacţie după duelul teribil cu rivala Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

„Un meci echilibrat, faţă de ultimele două jocuri, am avut o exprimare mai bună, dar am luat douî goluri uşoare. Repriza a doua, am intrat mai bine, am avut ocazii, dar Rapid a arătat că este o echipă experimentată, a rupt jocul. Trebuia să schimbăm ceva, a trebuit să fac patru schimbări, Bouhenna a acuzat o accidentare. Am trimis jucători pe posturile lor, aveam nevoie de viteză.

Din păcate, s-a accidentat şi Olaru. Nu doar fundaşii au pierdut acest joc. Nu stau să fac analiză fiecăruia în parte. Sunt nemulţumit de deciziile pe care le-am luat în anumite momente.

Dawa l-a pierdut din marcaj pe Dugandzic, care a avut o execuţie de atacant veritabil. Din moment ce am marcat un singur gol în trei meciuri, şi acela din penalty, e clar că avem nevoie de atacant. Vorbesc cu jucătorii şi căutăm soluţii pentru a ieşi din această situaţie.

Se poate spune că devine decisiv meciul cu Saburtalo. Voi avea o discuţie cu conducerea. Atitudinea jucătorilor a fost ok, nu sunt foarte multe de spus. Mi se pare normal să vorbesc cu conducerea, trebuie să vedem ce e de făcut. Încă nu ştiu dacă voi renunţa”, a spus Petrea.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” 8:29 „I se umflă vena la gât când pierde!” Carlos Martinez, dezvăluiri despre Simona Halep: „Poate câştiga Roland Garros!” 8:22 Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții! 7:56 Programul complet al semifinalelor Ligii Campionilor Asiei. Toate meciurile sunt exclusiv în AntenaPLAY 15
apr.
23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
15
apr.
23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
15
apr.
23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului
Liga 1 • 8:49
Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!”
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB
Liga 1 • 15 apr., 22:21
Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica
Liga 1 • 15 apr., 21:00
Prima mutare de la FCSB, din sezonul viitor! Anunţul lui Mihai Stoica: „E mereu în top 3!”
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi!
Extra • 15 apr., 20:21
Alex Băluţă, fotografie de colecţie cu fiul lui şi Gică Hagi! Mesajul fotbalistului: „Cu siguranţă, peste ani, se va mândri”