Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit culisele plecării lui Florin Tănase de la FCSB: „În 48 de ore se va transfera”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2022, 0:34

Gigi Becali a dezvăluit culisele plecării lui Florin Tănase de la FCSB: „În 48 de ore se va transfera

S-a rezolvat transferul lui David Miculescu la FCSB

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB/ Hepta

Gigi Becali a dezvăluit ultimele detalii despre plecarea lui Florin Tănase, de la FCSB. Patronul roş-albaşstrilor declară că golgheterul se va despărţi în scurt timp de echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost învinsă de Rapid, cu scorul de 2-0. În ciuda rezultatului, Gigi Becali a declarat că Florin Tănase, golgheterul echipei din ultimele două sezoane, se va despărţi de club în următoarea perioadă.

Gigi Becali a dezvăluit culisele plecării lui Florin Tănase de la FCSB

Gigi Becali este tot mai hotărât să-l vândă pe golgheterul Florin Tănase, în ciuda faptului că el şi Andrei Cordea au fost singurii remarcaţi după eşecul în faţa Rapidului.

„Îmi place Tănase, orice ar spune, nu mă supăr pe el. Ştii de ce nu mă supăr? Şi azi, toată echipa a fost praf, doar el şi Cordea şi-au dat viaţa. La ambele a fost Rachid Bouhenna vinovat. El trebuie să semneze acum o procură exclusivă şi în 48 de ore se va transfera. Eu cred că Tănase va pleca, scap de 30.000 de euro pe lună, iau 3 milioane. Începe curăţenia”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Florin Tănase i-a dat replica lui Gigi Becali după Rapid – FCSB 2-0

Florin Tănase i-a dat replica lui Gigi Becali după derby-ul Rapid – FCSB 2-0. Criticat de patron, căpitanul roş-albaştrilor a fost un car de nervi.

Reclamă

„Dezamăgire totală, am făcut un nou meci slab, avem un început dezastruos, trebuie să analizăm şi să revenim. Vreau să le cer scuze suporterilor din partea jucătorilor, că i-am dezamăgit.

Am avut câteva ocazii, nu am marcat. Au marcat ei, bravo. Nu ştiu unde e echipa de anul trecut care se bătea la titlu, aici nu mai e. Nu pot eu să spun care sunt cauzele. Am avut ocazii, dar nu am marcat. Problema cea mai mare e ca nu jucăm cum o făceam pe finalul sezonului trecut. Nu mai suntem echipa ofensivă care pasa mult, făcea presing sus. Nu ştiu ce s-a întâmplat.

Trebuia să se facă mai multe schimbări la pauză. Nu vreau să discut despre asta, sunt supărat, mă aşteptam la un alt start de sezon, aveam încredere. Trebuie să îi integrăm şi pe cei care au venit.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi arde de transfer după meciul ăsta? În România nu e voie să vorbeşti, să-ţi spui părerea. Fiecare om trebuie să spună ce gândeşte. Eu nu am atacat filosofia clubului deloc. Declaraţiile au fost interpretate.

Ne aşteaptă un meci foarte greu joi, pe care dacă îl vom câştiga, altfel vor decurge lucrurile. Eu încă cred că ne putem califica, am încredere că putem face un meci bun să îi eliminăm”, a declarat Florin Tănase pentru Digi Sport.

Gigi Becali, tot mai decis să se retragă din fotbal după Rapid – FCSB 2-0

Gigi Becali este tot mai decis să se retragă din fotbal. Patronul vicecampioanei a făcut anunţul după Rapid – FCSB 2-0. Acesta va lua decizia dacă echipa sa nu se va califica în grupele UEFA Conference League.

„Pe mine mă interesează ce pot salva. De jucători v-am spus ce v-am spus data trecută. Avem un meci joi la care trebuie să ne concentrăm. Dacă nu ne calificăm în Conference League, trebuie să iau nişte măsuri. Să văd ce mai pot recupera şi ce pot face. Am un meci joi, mă concentrez doar pe el.

Voi lăsa jucători să plece. Dacă nu ne calificăm în grupe, eu încep operaţiunea de retragere. Să dea Dumnezeu să nu mă retrag, dar dacă nu ne calificăm, nu o să mai vezi salarii de 30.000. Veţi vedea 7.000, 8.000 de euro”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și