Închide meniul

Gigi Becali anunţă „revoluţia” la FCSB: „Gata, aduc 3 jucători! Bag peste 1 milion de euro, mâine încep!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 16 iunie 2022, 20:46

Gigi Becali anunţă „revoluţia la FCSB: „Gata, aduc 3 jucători! Bag peste 1 milion de euro, mâine încep!

Gigi Becali anunţă "revoluţia" la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali anunţă „revoluţia” la FCSB. Chiar dacă a anunţat că nu va mai transfera jucători, patronul roş-albaştrilor este dispus să investească din nou pentru a rezolva marea problemă din defensivă. De asemenea, latifundiarul din Pipera vrea şi un nou atacant!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are o adevărată problemă în defensivă, după plecările lui Vinicius și Miron şi accidentarea lui Iulian Cristea la echipa naţională.

Gigi Becali anunţă „revoluţia” la FCSB

„Am luat hotărârea azi. Ca să pot lua atitudine în România, trebuie să demonstrez întâi eu, ca să nu mai poată câștiga ei campionatul. Trebuie bătaie, bătaie, să terminăm campionatul la 10 puncte de CFR Cluj. De mâine fac transferuri. N-am vrut să mai fac, dar când aud ce se vorbește pe la Federație, ‘Bărbăție’, ‘Îmi asum’, ce e asta, ne batem joc, râdeți de noi? Nu știm ce înseamnă bărbăție?!

Mediocritatea în teren o acceptați de 8 ani, de când sunteți acolo. Nu vă spun pe cine transfer încă. Nu pot, nu se spune. Mâine încep. Vreau 3 jucători! Doi fundași centrali și un atacant. Din străinătate, toți! Eu zic că sunt buni, dar nici eu nu-i cunosc. Mai iau și stăini. Păi, ce să fac? Dă-mi fundași centrali români buni, sunt?! Îi iau cu bani, nu sunt liberi. Mai mult de 1 milion de euro investesc!”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali, un nou atac furios la Răzvan Burleanu

Gigi Becali a avut un nou atac furios la Răzvan Burleanu. Patronul FCSB a lansat un nou atac dur la adresa lui Răzvan Burleanu şi a celor din conducerea Federaţiei Române de Fotbal, după ce România a fost umilită de Muntenegru, scor 0-3. Patronul FCSB a mai spus că nu se simte reprezentat de actuala naţională a României.

Reclamă

Gigi Becali a lansat un nou atac furios la adresa celor din Federaţia Română de Fotbal. Principala ţintă a fost Răzvan Burleanu.

„Ce mă interesează pe mine naţionala. Nu ne reprezintă pe toţi atât timp cât ea este furată, nu ne reprezintă. Naţionala e furată, Federaţia e furată. Nu ne reprezintă. Ne reprezenta dacă erau acolo oameni pe care noi îi voiam şi pe care noi îi votam. Dar atât timp cât ea este furată, cu voturi furate, cu mingi, cu bani şi cu tricouri…

Gică Popescu a făcut puşcărie ca să fure ei Federaţia, atunci nu este a noastră. Este furată! Când o să vină acasă din nou, să fie reparată, probabil o să facă Dumnezeu. N-ai ce să faci pentru că acolo sunt nişte trepăduşi care votează… acolo trebuie făcute doar plângeri penale.

Reclamă 4 / 0/3

Cum adică să vii şi să spui că altul nu are voie să candideze? Păi tu (n.r. Răzvan Burleanu) ai candidat fără să ai dovada că ai fost 5 ani preşedinte de club. Poate nu e niciun preşedinte de club vrednic sau deştept să conducă. Poate o să moară preşedinţii de club care au fost, ce facem? Nu mai conducem Federaţia?

Crezi că Federaţia poate să fie condusă de Vali Argăseală? Trebuie să fie un om cu putere la Federaţie, un om cu cunoştinţe de conducere, cu cunoştinţe despre fotbal. Cum să conducă Vali Argăseală Federaţia? Crezi că un om care poate să conducă un club poate să conducă şi Federaţia? Nu, tată! El trebuie să conducă un club, nu mai multe cluburi. Trebuia un om puternic, cu avengură.

Se ia pe măsura salariului. Câţi bani ia, salarii mari, prime sute de mii de euro… pe ce le ia? Pe ce îşi dau ei pentru primele alea? Fă socoteala… câţi bani ai luat tu? Să îl întrebaţi câţi bani a luat de când e la Federaţie. Cât ai produs tu, pentru că ne-ai îngropat. Iei bani ca să ne îngropi? Nu mai în România se poate întâmpla să iei sute de mii ca să ne îngropi.

S-a făcut o construcţie tiranică, au băgat în statut că nu are voie să candideze nimeni. Au prevăzut în statut mandatele din 2 în 3. Acum poate mai face o Adunare şi bagă cinci mandate sau nelimitate. Fac ce vor ei. Şi atunci vrei rezultate, nu ai cum să ai! Nu e naţionala noastră, ce e furat nu mă reprezintă pe mine„, a fost discursul dur al lui Gigi Becali, În exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali anunţă „revoluţia” la FCSB
  • Anunţul făcut de patronul roş-albaştrilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și