Închide meniul

Gigi Becali are aşteptări mari de la noul sezon al FCSB-ului: „Ăsta e primul obiectiv”. Ce spune de Tavi Popescu

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 iulie 2022, 12:06

Gigi Becali are aşteptări mari de la noul sezon al FCSB-ului: „Ăsta e primul obiectiv. Ce spune de Tavi Popescu

Gigi Becali, prima reac'ie dup[ FCSB - Dunajska Streda 1-0

Gigi Becali/ Hepta

Gigi Becali are mari aşteptări de noul sezon al echipei sale. Patronul FCSB a declarat că nu va mai permite niciun pas greşit din partea jucătorilor, titlul şi grupele Conference League fiind obiectivele pentru Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va debuta în noul sezon de Liga 1, pe teren propriu, cu Universitatea Cluj. După prima partidă din campionat, urmează duelul din turul secund de Conference League. Până atunci, FCSB mai are disputat alte două partide amicale din stagiul de pregătire ce-l dispută la baza din Berceni.

Gigi Becali are aşteptări de la noul sezon al FCSB-ului

Gigi Becali nu va mai accepta înfrângeri sau rezulatte de egalitate cu echipe care nu se bat la play-off. Patronul FCSB declară că va fi mai drastic cu jucătorii săi în sezonul ce urmează să debuteze. De altfel, latifundiarul din pipera a mai mărturist că meciul cu U Cluj, din debutul sezonului, îl consideră un prim pas important.

„Primul obiectiv este să batem pe U Cluj. Nu voi mai permite niciun pas greşit, nici măcar un egal. După orice egal cu echipe mici, voi certa jucătorii”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Totodată, patronul celor de la FCSB, a mărturist că „perla” sa, Tavi Popescu, va fi nevoit să facă un sezon mai bun decât precedentul.

Reclamă

„Chiar dacă a fost echipa mai tânără sezonul trecut, acum e mai în vârstă cu un an. La Tavi Popescu contează un an. El trebuie să fie mult mai bun decât anul trecut”, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali și Florinel Coman, dialog decisiv înaintea noului sezon

Gigi Becali și Florinel Coman au avut un dialog înaintea noului sezon. Patronul FCSB a dezvăluit ce i-a spus atacantului de 24 de ani, poreclit „Mbappe de România”.

Înaintea noului sezon, Becali a povestit că a avut o discuție personală cu Coman în legătură cu viitorul său la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Florinel Coman este încrezător, o să fim foarte puternici cu el. Se antrenează foarte bine, e foarte serios la antrenamente. Ar fi normal să-l vedem mai mult. Dar daca vină Florinel Coman, joacă inter Tavi și Tănase atacant. E posibil să-l vedeți.

Am vorbit cu Florinel și i-am zis că am dat 3 milioane pe tine, ești cel mai valoros din România, n-ai confirmat, dar acum îți spun un lucru: antrenează-te bine că e greu să joace cineva pe locul lui Tavi Popescu.

Îl iau pe Tavi din locul lui, din stânga, și îl bag pe Florinel, fac un sacrifiu. Dacă nu dai randament maxim în banda stângă, la revedere! Mi-a spus că se antrenează foarte bine.”, a spus Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Motivul pentru care Toni Petrea a rămas la FCSB

Toni Petrea va fi antrenor la FCSB şi în noul sezon ce urmează să debuteze. Acesta a mărturist că relaţia cu Gigi Becali a fost unul dintre motivele pentru care a ales să continue pe banca roş-albaştrilor.

„Am avut un final de sezon destul de bun, cu un playoff foarte reușit până la un punct. Evoluția noastră, rezultatele pe care le-am avut, discuțiile pe care le-am avut și cu conducerea clubului și cu jucătorii m-au determinat să continui. Am încredere că anul acesta va fi cu totul și cu totul altfel.

Colaborarea cu Gigi Becali va fi ca și până acum. Noi am fost foarte ok. Dacă nu era așa, probabil că nu mai continuam sau se întâmplau alte lucruri”, a declarat Toni Petrea, conform sport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali, aşteptări de la noul sezon
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și