Închide meniul

Gigi Becali și Florinel Coman, dialog decisiv înaintea noului sezon: „Dacă nu dai randament, la revedere!”. Ultimatum pentru „Mbappe de România”

Cosmin Cioboată Publicat: 3 iulie 2022, 11:50

Gigi Becali și Florinel Coman, dialog decisiv înaintea noului sezon: „Dacă nu dai randament, la revedere!. Ultimatum pentru „Mbappe de România

Gigi Becali, înfuriat de Ilie Stan

Gigi Becali este patronul de la FCSB / Hepta

  • Gigi Becali și Florinel Coman, dialog înaintea noului sezon: „Dacă nu dai randament, la revedere!”
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Gigi Becali și Florinel Coman au avut un dialog înaintea noului sezon. Patronul FCSB a dezvăluit ce i-a spus atacantului de 24 de ani, poreclit „Mbappe de România”. Latifundiarul din Pipera i-a dat un ultimatum lui Coman, după evoluțiile modeste din stagiunea precedentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a marcat un singur gol în sezonul trecut, în toate competițiile, iar răbdarea lui Gigi Becali a ajuns la final.

Gigi Becali și Florinel Coman, dialog decisiv înaintea noului sezon

Înaintea noului sezon, Becali a povestit că a avut o discuție personală cu Coman în legătură cu viitorul său la FCSB.

Reclamă

Finanțatorul „roș-albaștrilor” este dispus să-i schimbe poziția lui Octavian Popescu pentru a-i face loc în banda stângă lui Florinel Coman. „Mbappe de România” i-a promis lui Becali că se va antrena foarte bine pentru a fi în forma sa cea mai bună.

Altfel, Gigi Becali anunță că este dispus să renunțe la jucătorul pe care a plătit 3 milioane de euro, în 2017:

Reclamă

„Florinel Coman este încrezător, o să fim foarte puternici cu el. Se antrenează foarte bine, e foarte serios la antrenamente. Ar fi normal să-l vedem mai mult. Dar daca vină Florinel Coman, joacă inter Tavi și Tănase atacant. E posibil să-l vedeți.

Am vorbit cu Florinel și i-am zis că am dat 3 milioane pe tine, ești cel mai valoros din România, n-ai confirmat, dar acum îți spun un lucru: antrenează-te bine că e greu să joace cineva pe locul lui Tavi Popescu.

Îl iau pe Tavi din locul lui, din stânga, și îl bag pe Florinel, fac un sacrifiu. Dacă nu dai randament maxim în banda stângă, la revedere! Mi-a spus că se antrenează foarte bine.”, a spus Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman anunță supremația FCSB-ului

Florinel Coman anunță că FCSB va lupta să câștige fiecare meci în următorul sezon. „Mbappe de România” vrea să cucerească trofeul de campion la finalul sezonului.

Florinel Coman a marcat primul său gol după o pauză de un an în amicalul Zimbru – FCSB 1-6. Olaru ’10, Dawa ’61, Musi ’77, Mamut ’80 și Ianis Stoica ’83 au înscris golurile celelalte reușite ale roș-albaștrilor.

„Un amical foarte bun pentru noi, un antrenament. Ne simțim foarte bine, ne-am pregătit extrem de bine în aceste săptămâni și ne bucurăm că ne iese și pe teren acest joc.

Am avut realizări în aceste două meciuri, sper să fiu în formă când începe campionatul. Este devreme să vorbim de titlu, dar trebuie să începem din prima etapă și să câștigăm orice meci. Sezonul trecut am pierdut campionatul cu echipe mici, așa că nu ne mai permitem lucrul acesta.

În Europa avem șanse foarte mari, cred că vom intra în grupe. Avem un program foarte bun și în campionat, cu U Cluj va fi un meci dificil, dar mai avem două săptămâni și trebuie să ne pregătim cum trebuie. Jucăm puțin și la spectacol, jucătorii noi s-au acomodat foarte bine. Sperăm să ne bucure și la meciuri oficiale„, a spus Florinel Coman, citat de sport.ro.

În precedentul amical, FCSB câștigase cu 6-0 împotriva lui FC Sfântu Gheorghe, o altă formație din Republica Moldova. Roș-albaștrii vor mai disputa alte două partide de verificare, cu CS Mioveni (6 iulie – acasă) și Oțelul Galați (9 iulie – deplasare).

FCSB va juca în prima etapă din Superliga împotriva Universității Cluj, pe 16 iulie. În preliminariile Conference League, roș-albaștrii se vor duela cu câștigătoarea duelului dintre Saburtalo Tbilisi (Georgia) și FK Partizani Tirana (Albania).

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:59 LIVE VIDEOFC Porto – Famalicao e ACUM în AntenaPLAY. Alex Dobre e rezervă la oaspeţi. Gil Vicente – Sporting a fost 0-4 19:54 Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic! 19:42 „Sunt cel mai suspendat antrenor!” Dorinel Munteanu a răbufnit după Voluntari – Oțelul 1-1. Ce a spus despre arbitraj 19:31 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă, după Parma – Spezia 2-0! Specialiștii au dat verdictul 19:17 VIDEOParma – Spezia 2-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa românilor Man şi Mihăilă s-a distanţat la 5 puncte de locul 2 în Serie B! 19:09 FC Voluntari – Oţelul Galaţi 1-1. Gălăţenii au obţinut remiza cu un gol marcat în minutul 90+4! 19:00 VIDEOWest Brom – Sunderland 0-1 şi Leeds – Blackburn 0-1 au fost în AntenaPLAY! Dezastru pentru Leeds, care spera la primul loc 18:57 U Cluj – Petrolul LIVE SCORE (21:30). „Șepcile roșii” atacă prima poziție din playout. Echipele probabile 18:26 VideoValentin Mihăilă, lovit de un adversar la marginea careului Speziei! Arbitrul nu a dictat nimic, deşi românului îi curgea sânge! 18:22 Nadia Comăneci are încredere în Simona Halep! Mesaj superb pentru „Simo”: „Abia aștept să o văd la Madrid sau Roland Garros” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj
Liga 1 • 17:27
Absențe importante la FCSB pentru derby-ul cu CFR Cluj! Elias Charalambous a făcut anunțul
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB!
Liga 1 • 16:30
Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: "Are tot ce îi trebuie"
Liga 1 • 15:26
Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie”
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 12:43
FOTO
Ce îl aşteaptă pe Florinel Coman în Qatar. Adevăratul motivul din spatele deciziei de a pleca de la FCSB
Gigi Becali l-a anunţat primul 11 al FCSB-ului pe Neluţu Varga
Liga 1 • 11:54
Gigi Becali l-a anunţat primul 11 pe Neluţu Varga! Elias Charalambous are „mână liberă” să facă o singură schimbare