Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali, detalii despre noul transfer anunțat de Mihai Stoica la FCSB: „Semnează un an! I-am zis să facă ce vrea”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 iulie 2022, 23:44

Gigi Becali, detalii despre noul transfer anunțat de Mihai Stoica la FCSB: „Semnează un an! I-am zis să facă ce vrea

Jucătorul desfiinţat de Gigi Becali după FCSB - U Cluj 1-1

Gigi Becali, la Palat, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali a oferit o primă reacție după ce Mihai Stoica a anunțat transferul unui nou fundaș la FCSB. Patronul roș-albaștrilor a oferit noi detalii despre mutarea pregătită de vicecampioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali susține că jucătorul va semna cu FCSB exclusiv la dorința lui Mihai Stoica, fără ca el să aibă vreo implicare în transfer. Fotbalistul va semna cu vicecampioana României pentru un singur sezon. Înțelegerea va fi prelungită doar dacă evoluțiile sale vor fi convingătoare.

Gigi Becali, după transferul anunțat de Mihai Stoica la FCSB

„MM știe, eu nu știu. Să facă ce vrea. Aduce un jucător pentru un an. Mai fac o cheltuială pe un an. Dacă este bun, îl prelungesc. Dacă nu, la revedere. Încercăm. I-am zis să facă ce vrea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru as.ro.

Mihai Stoica a anunțat recent că nou-venitul Bouhenna va rata startul sezonului din cauza unei accidentări. Dawa s-a confruntat și el cu o entorsă. FCSB l-a pierdut deja pe Iulian Cristea, accidentat în timpul acțiunii de la echipa națională, la începutul lui iunie. Fundașul nu va mai evolua în 2022.

Pe lângă absențele din partea problemelor medicale, FCSB a rămas și fără Andrei Miron și Paulo Vinicius, cărora Gigi Becali nu a mai vrut să le prelungească contractele.

Reclamă

Mihai Stoica a anunțat în direct următorul transfer de la FCSB

Mihai Stoica a făcut o scurtă descriere a jucătorului transferat de FCSB, fără însă să-i dezvăluie numele. MM a asigurat că, până acum, fotbalistul a jucat titular meci de meci.

„O să mai vină un jucător, internațional. Mâine o să îl prezentăm! Este vorba despre un fundaș central, ca să nu mai avem probleme în acea zonă. Vor fi trei fundași centrali străini în lot, toți cu gabarit, cu talie.

Am vorbit de mai mult timp cu acest fundaș. I-am rugat pe toți din staff, Țărmure, Toni Petrea, Lucian Filip, Mihai Pintilii, să îl analizeze. E pregătit să joace. Mâine va da niște teste.

Reclamă 4 / 0/3

A jucat constant în anul 2022. A jucat în toată cariera constant. Are 30 de ani! Este jucător de picior drept, are 1,92 metri. A jucat fundaș central stânga în carieră. Vine liber de contract”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

FCSB l-a vrut pe Ionuț Nedelcearu

Prima opțiune a celor de la FCSB pentru postul de fundaș central a fost Ionuț Nedelcearu, dar mutarea internaționalului român la vicecampioana României a picat. 

MM Stoica a precizat că Nedelcearu a ținut-o pe FCSB în așteptare prea mult. Fundașul a negociat mai întâi cu formații din străinătate, iar roș-albaștrii n-au mai avut răbdare să primească decizia finală și s-au retras ei din afacere.

„Aveam o idee, că nu e corect să aduci străini să concureze pentru postul de titular. Dar nu am găsit un fundaș central român. L-am ofertat pe Nedelcearu, dar a zis că mai are niște discuții în afară. Nu puteam să îl așteptăm, chiar dacă mie îmi place foarte mult de el. Nu puteam să îl așteptăm, pentru că debutul sezonului e important„, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.

Ionuţ Nedelcearu a retrogradat cu Crotone în Serie C, la finalul stagiunii recent încheiate, şi este în căutarea unei noi echipe.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și