Închide meniul

Motivul pentru care a picat transferul lui Ionuț Nedelcearu la FCSB. Anunțul făcut de Mihai Stoica

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 iulie 2022, 23:19

Motivul pentru care a picat transferul lui Ionuț Nedelcearu la FCSB. Anunțul făcut de Mihai Stoica

Ionuț Nedelcearu s-a accidentat și ar putea rata startul preliminariilor pentru EURO 2024

Ionuţ Nedelcearu, într-un meci pentru România/ Profimedia

Mihai Stoica a vorbit despre transferul eșuat al lui Ionuț Nedelcearu la FCSB. Managerul general de la clubul lui Gigi Becali a anunțat de ce mutarea nu s-a mai realizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica a precizat că Nedelcearu a ținut-o pe FCSB în așteptare prea mult. Fundașul a negociat mai întâi cu formații din străinătate, iar roș-albaștrii n-au mai avut răbdare să primească decizia finală și s-au retras ei din afacere.

Mihai Stoica a anunțat de ce a picat transferul lui Ionuț Nedelcearu la FCSB

„Aveam o idee, că nu e corect să aduci străini să concureze pentru postul de titular. Dar nu am găsit un fundaș central român. L-am ofertat pe Nedelcearu, dar a zis că mai are niște discuții în afară. Nu puteam să îl așteptăm, chiar dacă mie îmi place foarte mult de el. Nu puteam să îl așteptăm, pentru că debutul sezonului e important„, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.

Ionuţ Nedelcearu a retrogradat cu Crotone în Serie C, la finalul stagiunii recent încheiate, şi este în căutarea unei noi echipe.  Patronul FCSB i-a oferit un salariu de 10.000 de euro, potrivit gsp.ro.

Nedelcearu a primit o ofertă din Polonia

Lech Poznan, campioana Poloniei, este interesată de serviciile fundașului cotat la 1 milion de euro. Dacă va accepta propunerea, internaționalul român va evolua în preliminariile UEFA Champions League.

Reclamă

Crotone cere în schimbul lui Ionuţ Nedelcearu 1,5 milioane de euro, conform fanatik.ro. În ciuda faptului că echipa a retrogradat în Serie C, italienii nu renunţă la pretenţii, şi cer o sumă considerabilă în schimbul fundaşului. Ionuţ Nedelcearu mai are contract cu italienii pe două sezoane.  

Ionuţ Nedelcearu a fost crescut la juniorii lui Dinamo, şi a părăsit formaţia din Ştefan cel Mare în 2018, când era transferat de Ufa. În Rusia, fundaşul central a evoluat timp de două sezoane, urmând a fi cumpărat de de AEK Atena, pentru care a evoluat un singur sezon. La Crotone, Nedelcearu evoluează din 2021, bifând 36 de partide, şi marcând un gol.

FCSB aduce un nou fundaș central

Mihai Stoica a anunțat în direct la TV următorul transfer de la FCSB. Roș-albaștrii își aduc un nou fundaș central, după ce i-au înregimentat deja pe Joyskim Dawa și Rachid Bouhenna.

Reclamă 4 / 0/3

„O să mai vină un jucător, internațional. Mâine o să îl prezentăm! Este vorba despre un fundaș central, ca să nu mai avem probleme în acea zonă. Vor fi trei fundași centrali străini în lot, toți cu gabarit, cu talie.

Am vorbit de mai mult timp cu acest fundaș. I-am rugat pe toți din staff, Țărmure, Toni Petrea, Lucian Filip, Mihai Pintilii, să îl analizeze. E pregătit să joace. Mâine va da niște teste.

A jucat constant în anul 2022. A jucat în toată cariera constant. Are 30 de ani! Este jucător de picior drept, are 1,92 metri. A jucat fundaș central stânga în carieră. Vine liber de contract”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și