Închide meniul
EXCLUSIV

Gigi Becali e categoric: „Dacă avem emoții cu Voluntari, ne strângem lucrurile și plecăm acasă!” FCSB, apel la fani

Publicat: 11 mai 2022, 10:42

Gigi Becali e categoric: „Dacă avem emoții cu Voluntari, ne strângem lucrurile și plecăm acasă! FCSB, apel la fani

Gigi Becali nu se teme înaintea meciului dintre FCSB şi FC Voluntari

Gigi Becali e categoric / Hepta

  • Voluntari – FCSB, sâmbătă, ora 21:00, live text pe www.as.ro
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Gigi Becali e categoric – FCSB nu se poate împiedica de Voluntari. Liga 1 oferă, în acest sezon, cel mai încins final de campionat din ultimii ani! CFR conduce clasamentul, cu 54 de puncte. Ardelenii sunt urmați de FCSB, cu 52 de puncte. Cele două au meci direct în ultima etapă. Pentru ca partida să se joace cu titlul pe masă, formația lui Toni Petrea nu are voie să se încurce cu ilfovenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali este convins că echipa sa nu va avea probleme în partida care se va disputa sâmbăta, de la ora 21:00, pe Arena Națională. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe www.as.ro.

Hai, mă, ce emoții să am!? Dacă și cu Voluntari avem emoții, înseamnă că trebuie să ne strângem lucrurile și să plecăm acasă! Cum să am emoții cu Voluntari, cu câteva zile înainte. Poate, în timpul meciului să fie, dar, nu cred!„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

FCSB face apel la fani

Meciul cu Voluntari va fi ultimul pe care cei de la FCSB îl vor disputa pe Arena Națională, în acest sezon, iar Mihai Stoica face apel la fani.

Vă rog să nu mă mai disperați cu meciul din ultima etapă, pentru că noi avem meci SÂMBĂTĂ cu VOLUNTARI, echipă cu care, în sezonul ăsta, am făcut un egal și am fost la câteva secunde (sau milimetri) să-l facem pe al doilea.

Reclamă

Așteptăm toți steliștii adevărați pe Arena Națională. Avem nevoie de voi ca să trecem pe locul 1 prima oară în sezonul ăsta. Chiar dacă va fi pentru o zi. Deocamdată. Fără victorie sâmbătă nu va mai fi nicio finală…„, a transmis Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

Marius Lăcătuş a intervenit în scandalul „FCSB în Ghencea”

„Fiara” a fost prezentă pe stadionul din Ghencea, unde a avut loc festivitatea de la 36 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni. Legenda roş-albaştrilor a avut un mesaj categoric pentru Gigi Becali, care vrea ca „finala” cu CFR Cluj să se joace pe arena celor de la CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Văd că e un subiect la modă, peste tot se discută dacă FCSB să joace sau nu în Ghencea. Eu, dacă aș fi în locul cuiva de acolo, n-aș accepta să merg undeva unde nu sunt bine primit.

Îmi aduc aminte că patronul de la FCSB a spus că nu va mai juca niciodată în Ghencea, că nu recunoaște această echipă de fotbal. În momentul în care se creează astfel de adversități, sunt anumite procese pe rol, nu știu dacă ar fi potrivit să vină FCSB și să joace aici. Fiți siguri că nu va fi bine primită aici”, a declarat Marius Lăcătuş.

Calculele pentru titlu din Liga 1

Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Ivan Mamut a reuşit un gol fabulos, în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Echipa lui Toni Petrea rămâne astfel în cărţi pentru a deveni campioana României.

Roş-albaştrii erau obligaţi să câştige pentru a fi „la mâna lor” în finalul acestui sezon. S-au salvat in extremis pe stadionul „Ion Oblemenco” şi continuă să spere că o vor detrona pe CFR Cluj. Clubul patronat de Gigi Becali nu a mai obţinut trofeul din 2015.

Pentru FCSB a fost a 5-a victorie la rând în campionatul României. De fiecare dată a izbutit să se impună fără gol primit. Succesul din Bănie îi apropie pe roş-albaştri la două puncte de liderul CFR Cluj.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”