Close

Marius Lăcătuş intervine în scandalul „FCSB în Ghencea”: „Gigi Becali a spus că nu va mai juca niciodată aici!”

De Dragoș Vasile
Publicat: 8 mai 2022, 16:51

Marius Lăcătuş intervine în scandalul „FCSB în Ghencea”. „Fiara” a fost prezentă pe stadionul de lux, unde a avut loc festivitatea de la 36 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni. Legenda roş-albaştrilor a avut un mesaj categoric pentru Gigi Becali, care vrea ca „finala” cu CFR Cluj să se joace pe arena celor de la CSA Steaua.

Reclamă
Marius Lăcătuş, în cadrul unei conferinţe de presă

Marius Lăcătuş, în cadrul unei conferinţe de presă / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

 

Recent, Gigi Becali a depus actele pentru ca FCSB – CFR Cluj, derby-ul din ultima etapă a Ligii 1, să se poată disputa pe Stadionul Steaua. Patronul vicecampioanei României a anunţat că nu mai acceptă niciun refuz.

Reclamă

Marius Lăcătuş intervine în scandalul „FCSB în Ghencea”

„Văd că e un subiect la modă, peste tot se discută dacă FCSB să joace sau nu în Ghencea. Eu, dacă aș fi în locul cuiva de acolo, n-aș accepta să merg undeva unde nu sunt bine primit.

Îmi aduc aminte că patronul de la FCSB a spus că nu va mai juca niciodată în Ghencea, că nu recunoaște această echipă de fotbal. În momentul în care se creează astfel de adversități, sunt anumite procese pe rol, nu știu dacă ar fi potrivit să vină FCSB și să joace aici. Fiți siguri că nu va fi bine primită aici”, a declarat Marius Lăcătuş.

Ludovic Orban cere „finala” FCSB – CFR Cluj în Ghencea

Ludovic Orban (58 de ani) cere „finala” FCSB – CFR Cluj în Ghencea. Fostul prim-ministru al României s-a implicat în scandalul dintre Gigi Becali şi CSA Steaua, după ce „militarii” întârzie în continuare să îşi dea acceptul la cererea făcută de latifundiarul din Pipera.

Reclamă

„Conducerea CSA Steaua a mai refuzat o dată organizarea unui meci al FCSB, cel cu Academica Clinceni, apelând la o șmecherie de doi bani- mutarea unui meci de rugby Steaua- U Cluj de la Cluj la București pentru a invoca faptul că stadionul nu este liber. Încasările la acel meci au fost ridicole, de sub 500 de lei. Acum, clubul armatei nu mai are la dispoziție nici măcar un astfel de pretext.

Chiar dacă armata a câștigat procesul cu Becali, FCSB este percepută de mulți suporteri ca și continuatoare a echipei Steaua. Ar fi un lucru firesc ca FCSB să joace meciurile de acasă în Ghencea. În plus, este o echipă care se bate an de an la titlu și care participă în competiții europene. Nu văd de ce nu s- ar putea face un contract de utilizare a stadionului de către FCSB și pentru meciurile internaționale ale FCSB. La urma urmei de ce a investit statul în stadioane moderne, nu pentru a oferi publicului spectacole sportive de calitate în condiții civilizate?

Nu aș vrea să cred că motivul real al refuzului ministerului de a găzdui meciul este faptul că ministrul este din Cluj- Napoca, orașul de baștină a adversarului. Oricum, în luarea deciziei nu trebuie să intervină factori subiectivi. Iar decizia corectă nu poate fi decât una singură: găzduirea meciului FCSB- CFR Cluj de stadionul din Ghencea”, a scris, printre altele, Ludovic Orban, pe Facebook.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
9
aug.
23:10
Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său: „Mă întreba cum stau la cornere. Nu am dat din casă!”
9
aug.
22:34
Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'”
9
aug.
22:30
Fostul rapidist Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua: „Înjurăturile lor m-au motivat!”
9
aug.
22:10
Scandal în Ghencea! Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea
9
aug.
21:50
CSA Steaua – Metaloglobus 1-1. Start fals pentru echipa lui Daniel Oprița în noul sezon. Chipirliu a ratat un penalty în prelungiri
9
aug.
21:37
Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!”
9
aug.
21:28
Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!”
9
aug.
20:52
FotoUmilința suferită de nepotul lui Gigi Becali și soția lui însărcinată: „Suntem ultima nație din Europa!”
9
aug.
20:32
FotoUltraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus: „Demisia!” Gestul extrem al fanilor
9
aug.
20:08
FotoPrimele imagini cu Mirel Rădoi la antrenamentul Universităţii Craiova
Pe același subiect
Liga 1 • 0:10
Revenirea lui Nicolae Dică la FCSB, contestată de un fost coleg: „E de neînţeles! E clar că Gigi Becali nu va renunţa la stilul său”
Eugen Trică, după FC U Craiova 1948 - CFR Cluj 0-2
Liga 2 • 9 aug., 22:34
Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'”
Gigi Becali, patron FCSB
Conference League • 9 aug., 21:28
Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!”
Close