Închide meniul

Marius Lăcătuş intervine în scandalul „FCSB în Ghencea”: „Gigi Becali a spus că nu va mai juca niciodată aici!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 mai 2022, 16:51

Marius Lăcătuş intervine în scandalul „FCSB în Ghencea: „Gigi Becali a spus că nu va mai juca niciodată aici!

Marius Lăcătuş a făcut senzaţie alături de soţia sa pe ringul de dans

Marius Lăcătuş, în cadrul unei conferinţe de presă / Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Marius Lăcătuş intervine în scandalul „FCSB în Ghencea”. „Fiara” a fost prezentă pe stadionul de lux, unde a avut loc festivitatea de la 36 de ani de la câștigarea Cupei Campionilor Europeni. Legenda roş-albaştrilor a avut un mesaj categoric pentru Gigi Becali, care vrea ca „finala” cu CFR Cluj să se joace pe arena celor de la CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Gigi Becali a depus actele pentru ca FCSB – CFR Cluj, derby-ul din ultima etapă a Ligii 1, să se poată disputa pe Stadionul Steaua. Patronul vicecampioanei României a anunţat că nu mai acceptă niciun refuz.

Marius Lăcătuş intervine în scandalul „FCSB în Ghencea”

„Văd că e un subiect la modă, peste tot se discută dacă FCSB să joace sau nu în Ghencea. Eu, dacă aș fi în locul cuiva de acolo, n-aș accepta să merg undeva unde nu sunt bine primit.

Îmi aduc aminte că patronul de la FCSB a spus că nu va mai juca niciodată în Ghencea, că nu recunoaște această echipă de fotbal. În momentul în care se creează astfel de adversități, sunt anumite procese pe rol, nu știu dacă ar fi potrivit să vină FCSB și să joace aici. Fiți siguri că nu va fi bine primită aici”, a declarat Marius Lăcătuş.

Ludovic Orban cere „finala” FCSB – CFR Cluj în Ghencea

Ludovic Orban (58 de ani) cere „finala” FCSB – CFR Cluj în Ghencea. Fostul prim-ministru al României s-a implicat în scandalul dintre Gigi Becali şi CSA Steaua, după ce „militarii” întârzie în continuare să îşi dea acceptul la cererea făcută de latifundiarul din Pipera.

Reclamă

„Conducerea CSA Steaua a mai refuzat o dată organizarea unui meci al FCSB, cel cu Academica Clinceni, apelând la o șmecherie de doi bani- mutarea unui meci de rugby Steaua- U Cluj de la Cluj la București pentru a invoca faptul că stadionul nu este liber. Încasările la acel meci au fost ridicole, de sub 500 de lei. Acum, clubul armatei nu mai are la dispoziție nici măcar un astfel de pretext.

Chiar dacă armata a câștigat procesul cu Becali, FCSB este percepută de mulți suporteri ca și continuatoare a echipei Steaua. Ar fi un lucru firesc ca FCSB să joace meciurile de acasă în Ghencea. În plus, este o echipă care se bate an de an la titlu și care participă în competiții europene. Nu văd de ce nu s- ar putea face un contract de utilizare a stadionului de către FCSB și pentru meciurile internaționale ale FCSB. La urma urmei de ce a investit statul în stadioane moderne, nu pentru a oferi publicului spectacole sportive de calitate în condiții civilizate?

Nu aș vrea să cred că motivul real al refuzului ministerului de a găzdui meciul este faptul că ministrul este din Cluj- Napoca, orașul de baștină a adversarului. Oricum, în luarea deciziei nu trebuie să intervină factori subiectivi. Iar decizia corectă nu poate fi decât una singură: găzduirea meciului FCSB- CFR Cluj de stadionul din Ghencea”, a scris, printre altele, Ludovic Orban, pe Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și