Închide meniul

Gigi Becali nu renunță la FCSB, dar trece la planul B: „Vând jucătorii cu salarii mari și apoi ne distrăm!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iulie 2022, 12:24

Gigi Becali nu renunță la FCSB, dar trece la planul B: „Vând jucătorii cu salarii mari și apoi ne distrăm!

Gigi Becali a anunţat transferuri după FCSB - Saburtalo 4-2

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali s-a răzgândit, la nici 12 ore după ce anunțase că se retrage din fotbal. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că nu renunță la FCSB, dar că e gata să ia o decizie radicală. E gata să își vândă toate vedetele de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezamăgit după ce a văzut FCSB – U Cluj, scor 1-1, omul de afaceri își dorește să scape de fotbaliștii cu cele mai mari salarii. Principalul vizat este chiar căpitanul Florin Tănase.

Gigi Becali nu renunță la FCSB, dar își vinde toate vedetele

Patronul roș-albaștrilor și-a luat gândul la titlu după o singură etapă. A precizat că se va distra din nou, dar numai pe banii altora.

E chestiune de ani pe care eu am petrecut-o într-o nebunie. Nu mai vreau să intru în nebunie. Dacă eram în Anglia, luam 50 de milioane de euro și făceam afacere. În România, să faci fotbal e cea mai mare nebunie. Bagi banii tăi.

Dacă U Cluj vine din divizia B și bate niște jucători cu salariu de 20.000 -30.000 de euro… Joacă bă fotbal! Eu îmi văd de treaba mea, să văd cum să închid. Să-mi scot banii și să văd cum o fi.

Reclamă

Vreau să vând jucătorii cu salarii mari, apoi mi-e indiferent. Ne distrăm pe banii de la televiziune și pe banii de la sponsor. Nu sunt nici Steaua, nu joc pe stadion și dau bani pe jucători care mănâncă bătaie de la U Cluj„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Finanțatorul lui FCSB are însă probleme în a-și îndeplini planul B. Transferul lui Darius Olaru, pentru 5 milioane de euro, a picat. Becali a spus că nu are oferte nici pentru Octavian Popescu, „perla” pe care cerea 50 de milioane de euro.

Pentru FCSB urmează deplasarea în Georgia, în manşa tur a „dublei” cu FC Saburtalo Tbilisi, în Conference League. Meciul este programat joi, de la ora 19:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. La trei zile distanţă, roş-albaştrii au derby în Giuleşti cu Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Tănase, analiză dură după FCSB – U Cluj 1-1. A cerut jucători

Florin Tănase a tras un semnal de alarmă conducerii clubului după remiza de pe Arena Națională. I-a transmis lui Gigi Becali că mai e mare nevoie de jucători.

Şerban este şi el un copil, nu putem să-i dăm în cap acum. A luat acel cartonaş la început, fiind fundaş nu mai poţi să ai aceleaşi intrări. Acum ne apucăm să criticăm jucătorii?

Emoţiile le trăieşti altfel cu VAR, altfel nu ai cum. Poate am avut şi penalty azi, dar noi trebuia să jucăm mai mult. Cu toate astea, trebuia să jucăm mai mult. Probabil şi lotul pe care îl avem nu este atât de numeros pe cât ar trebui să fie. Multă lume spune: „Lotul, lotul. Că FCSB are cel mai bun lot”. De unde? Avem şi copii, suntem puţini!

Dacă vom juca la fel ca în seara asta, nu vom avea nicio şansă (n.r. în Conference League)„, a declarat Florin Tănase la digisport.ro.

FCSB nu a mai câștigat titlul din 2015. În ultimele cinci sezoane, trofeul a ajuns la CFR Cluj.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și