Închide meniul

Gigi Becali regretă că nu a făcut o schimbare în meciul cu FC Voluntari: „Dacă eram deştept, îl băgam!”

Reclamă

Publicat: 18 mai 2022, 8:29 / Actualizat: 18 mai 2022, 10:03

Gigi Becali regretă că nu a făcut o schimbare în meciul cu FC Voluntari: „Dacă eram deştept, îl băgam!

Gigi Becali regretă că nu a făcut o schimbare cu FC Voluntari

Gigi Becali râde în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali regretă că nu a făcut o schimbare în meciul cu FC Voluntari. Patronul FCSB crede că ar fi făcut o alegere bună dacă îl băga pe Vinicius în teren, la scorul de 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB a oferit şi alte detalii tactice. Beclai spune că l-ar fi trecut şi pe Iulian Cristea în faţa apărării.

Gigi Becali regretă că nu a făcut o schimbare în meciul cu FC Voluntari

„Vinicius a fost accidentat. Era rezervă, dar a venit după accidentare. Era o soluție, dacă eram deștept, îl băgam pe Vinicius la 2-1 și trecea Iulian Cristea în fața apărării, dar asta e, am luat gol din ofsaid”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali, acuzaţii incendiare după FC Voluntari – FCSB 2-2

Pe lângă ezitările tactice, Gigi Becali a acuzat şi rivalii de la CFR Cluj au fost vinovaţi pentru remiza cu FC Voluntari. Gigi Becali a lansat şi acuzaţii dure după meciul care a lăsat-o pe FCSB fără titlu şi în acest sezon. Patronul FCSB a spus că jucătorii de la FC Voluntari au avut o primă de joc şi de la CFR Cluj.

Hai să vedem. Valorea echipei (n.r. Universităţii Craiova) ar putea să facă diferenţa. Dacă ne luăm acum după ocazii trebuia să fie 8-2. Acum să vă spun ceva, erau ei aşa disperaţi. Nu m-am băgat să dau prime. Ei au jucat pe 1.500 de euro primă de la primărie şi 3.000 de la CFR Cluj„, a spus Gigi Becali pentru sursa mai sus citată.

Reclamă

Gigi Becali, dezamăgit de cei de la Voluntari

Gigi Becali s-a arătat dezamăgit de gestul celor de la FC Voluntari şi a lăsat să se înţeleagă despre acest lucru ar fi ştiut şi primarul Florentin Pandele, cel care este finul patronului FCSB.

Ca să iei bani de la adversarul meu, 3.000 de euro primă, aşa ceva nici nu-mi vine să cred. Şi atunci mi-a spus cineva înainte de astăzi: ‘Băi Gigi, eşti prost la oameni, iartă-mă că îţi spun!’. Când ajungi aşa… i-am spus: ‘Adevărat că sunt idiot’! Avem prieteni pe la echipă şi avem chiar şi rude pe la echipă (n.r. după ce i s-au cerut dovezi). Oamenii mi-au spus de dinainte. Nu am vrut să cred! Nu se poate, nu îşi permite primarul să ia 3.000 de euro primă de la duşmanii mei… nu există aşa ceva.

Eu cred… aştept acum dacă Dumnezeu face dreptate. Dar nu vreau numai o dreptate. Să îi bată şi Craiova, să luăm campionatul şi să piardă Cupa (n.r. Voluntari). La ce mizerii au făcut nu poate Dumnezeu să îi lase să ia Cupa. Sunt atât de amărât şi de supărat că mi s-a întâmplat asta.

Reclamă 4 / 0/3

100%, mizeria asta care mi s-a întâmplat mie nu poate Domnul să mă lase aşa. Să mă trădeze finul, nu poate lăsa Dumnezeu aşa ceva„, a mai spus Gigi Becali.

Mihai Stoica susține acuzațiile lui Gigi Becali

Mihai Stoica susține acuzațiile incendiare ale lui Gigi Becali, care a spus că CFR Cluj a oferit prime de 3.000 de euro ca Voluntari să o încurce pe FCSB. MM a dat de pământ și cu tușierul Valentin Avram, care nu a semnalizat ofsaid la golul egalizator al ilfovenilor din minutul 88.

„Nu știu dacă au jucat cumva pe o primă primită din altă parte, de la cineva care avea interes să nu câștigăm. Dacă e așa, e caz penal, dar bineînțeles că nimeni, niciodată, nu va afla asta. Indubitabil este faptul că au jucat pentru un rezultat de egalitate.

Ce informații să am, sunt SRI? Am auzit și eu, așa se aude (n.r. – referitor la acuzațiile lui Gigi Becali, că ilfovenii ar fi fost mituiți), dar nu am de unde ști. Nimeni nu va lua măsuri, nu vă faceți griji. Când Gigi a încercat să promită ca o echipă să joace corect, i s-a mărit detenția. Eu, unul, cred că ar trebui demarată o anchetă. Sunt curios dacă cei de la Voluntari au curaj să se supună probei cu poligraf. Poate 1-2 pot minți poligraful, dar 20… nu știu.

Oricum, am apreciat faptul că după declarațiile de la conferința de presă, antrenorul Liviu Ciobotariu, care avea bonus mare la câștigarea trofeului, a ales să joace cu prima echipă deși jucase cu 3 zile înainte.

Probabil n-a mai contat bonusul, acum probabil nu a primit unul, dar a vrut să arate că un X este un rezultat nemaipomenit. Începând de astăzi, sunt fan Sepsi toată viața. Joacă Bălașa, Tudorie și Aganovic la ei”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Gigi Becali regretă că nu a făcut o schimbare
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și