Închide meniul

Gigi Becali, acuzaţii incendiare după FC Voluntari – FCSB 2-2: „Au avut primă de 3.000 de euro de la CFR Cluj!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 mai 2022, 23:46

Gigi Becali, acuzaţii incendiare după FC Voluntari – FCSB 2-2: „Au avut primă de 3.000 de euro de la CFR Cluj!

Gigi Becali are un

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Gigi Becali, acuzaţii incendiare după FC Voluntari – FCSB 2-2. Patronul FCSB a avut o primă reacţie după ce FCSB a fost egalată de FC Voluntari şi este aproape de a rata titlul şi în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În primul rând… noi am jucat pe teren, Naţional Arena care nu este al nostru. Am bătut 2-1, am câştigat 2-1. Felicit jucătorii. Nu e normal să fac referire la arbitru. Dacă e ofsaid şi nu e gol, e 2-1, ce să facem? De unde VAR, cine să facă? Eu cred că va face Dumnezeu dreptate mâine. Hai să vedem„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Gigi Becali, acuzaţii incendiare după FC Voluntari – FCSB 2-2: „Ei au jucat pe 1.500 de euro primă de la primărie

Gigi Becali a lansat şi acuzaţii dure după meciul care o poate lăsa pe FCSB fără titlu şi în acest sezon. Patronul FCSB a spus că jucătorii de la FC Voluntari au avut o primă de joc şi de la CFR Cluj.

Hai să vedem. Valorea echipei (n.r. Universităţii Craiova) ar putea să facă diferenţa. Dacă ne luăm acum după ocazii trebuia să fie 8-2. Acum să vă spun ceva, erau ei aşa disperaţi. Nu m-am băgat să dau prime. Ei au jucat pe 1.500 de euro primă de la primărie şi 3.000 de la CFR Cluj„, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali a continuat cu discursul dur la adresa celor de la FC Voluntari.

Reclamă

Stai puţin, nu mă deranjează că le-a dat primă. Dar mă deranjează că a luat primă de la CFR Cluj. Facem un exerciţiu de imaginaţie, eşti Becali. Şi eşti la FCSB. Şi joci meci cu Voluntari care finul tău este un fel de proprietar. El comandă! Şi toată săptămâna m-am luptat ca să jucăm. Au vrut pe Giuleşti. Le-am făcut şi un favor să fie schimbat meciul. Dacă jucau mâine nu mai aveau curaj, le-am făcut un favor că era finala Cupei.

Te cerţi cu ei că nu vor să joace pe Naţional Arena. Mai câştigă şi reţetă financiară. Dai 1.500 primă în dezavantajul tău care nu ai de ce să o dai, nu are nicio logică„, a mai spus Becali.

Gigi Becali, dezamăgit de cei de la Voluntari

Gigi Becali s-a arătat dezamăgit de gestul celor de la FC Voluntari şi a lăsat să se înţeleagă despre acest lucru ar fi ştiut şi primarul Florentin Pandele, cel care este finul patronului FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Ca să iei bani de la adversarul meu, 3.000 de euro primă, aşa ceva nici nu-mi vine să cred. Şi atunci mi-a spus cineva înainte de astăzi: ‘Băi Gigi, eşti prost la oameni, iartă-mă că îţi spun!’. Când ajungi aşa… i-am spus: ‘Adevărat că sunt idiot’! Avem prieteni pe la echipă şi avem chiar şi rude pe la echipă (n.r. după ce i s-au cerut dovezi). Oamenii mi-au spus de dinainte. Nu am vrut să cred! Nu se poate, nu îşi permite primarul să ia 3.000 de euro primă de la duşmanii mei… nu există aşa ceva.

Eu cred… aştept acum dacă Dumnezeu face dreptate. Dar nu vreau numai o dreptate. Să îi bată şi Craiova, să luăm campionatul şi să piardă Cupa (n.r. Voluntari). La ce mizerii au făcut nu poate Dumnezeu să îi lase să ia Cupa. Sunt atât de amărât şi de supărat că mi s-a întâmplat asta.

100%, mizeria asta care mi s-a întâmplat mie nu poate Domnul să mă lase aşa. Să mă trădeze finul, nu poate lăsa Dumnezeu aşa ceva„, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări
  • Gigi Becali, acuzaţii incendiare
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și