Închide meniul

Gigi Becali renunţă la David Miculescu! Motivul pentru care nu se face transferul la FCSB. „E o mare problemă”

Dan Roșu Publicat: 26 mai 2022, 9:00

Gigi Becali renunţă la David Miculescu! Motivul pentru care nu se face transferul la FCSB. „E o mare problemă

Gigi Becali renunţă la David Miculescu!

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

  • David Miculescu e cotat la un milion de euro
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Gigi Becali renunţă momentan la transferul lui David Miculescu la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a oferit 500.000 pentru atacantul de la UTA, la începutul anului, dar a fost refuzat de arădeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă şi-a prelungit contractul cu noua echipă a lui Ilie Poenaru, Miculescu a dat semne că şi-ar dori o mutare la echipa din Berceni. Totuşi, Gigi Becali anunţă că nu va face niciun transfer de marcă în această vară, astfel că mutarea va fi amânată.

Gigi Becali renunţă la David Miculescu

„Când am vrut eu să îl transfer pe Miculescu și le-am și făcut o ofertă nu a vrut el, dar acum am aflat că el ar cam vrea să vină la noi, deși băiatul și-a prelungit contractul cu UTA. Eu nu zic că nu îmi place Miculescu și că nu îl vreau, dar e o mare problemă.

Reclamă

Acum nu mai vreau să dau eu bani pe el, nu că aș avea ceva cu băiatul, însă nu mai vreau eu să bag bani în transferuri în perioada asta. Eu sunt conștient că dacă vreau un jucător bun, ăsta te costă, dar mi-am făcut eu unele calcule, iar în perioada asta nu vreau să bag bani în transferuri de jucători.

În altă perioadă, după ce o să mă hotărăsc eu, să fiți convinși că o să ofer bani și pentru aducerea lui Miculescu la noi. E un foarte atacant bun și îmi place că e și tânăr. El rămâne în atenția mea”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Reclamă

David Miculescu vrea transferul la FCSB

David Miculescu a fost aproape de o plecare în Statele Unite. Atacantul de 21 de ani cotat la un milion de euro, cu opt goluri marcate în 36 de meciuri în acest sezon a rămas însă la UTA. Acum, el şi-ar dori să lupte la titlu cu FCSB.

„Am văzut și eu (n.r. – declarațiile lui Gigi Becali), acum vom vedea ce se va întâmpla. Eu am contract până în 2024. Orice jucător e motivat de aceste declarații. Muncești mai mult… vreau să demonstrez că și merit aceste cuvinte.

Orice jucător vrea să joace și în străinătate, dar dacă am o ofertă bună din țară, mă voi gândi. Nu aș spune nu din start unei oferte venite de la o echipă care se bate la titlu.”, a spus David Miculescu, după Dinamo – UTA Arad 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Laszlo Balint: „A fost un interes din partea FCSB pentru David Miculescu”

Laszlo Balint, fostul antrenor de la UTA Arad, a confirmat în urmă cu o lună interesul celor de la FCSB, dar spune că singura ofertă concretă a fost de la un club din America.

„A fost un interes din partea celor de la FCSB, dar și o ofertă concretă de la un club important din MLS. Cele două echipe se înțeleseseră, dar jucătorul a refuzat să plece în America. Era o sumă importantă pentru fotbalul românesc.

Își dorește să ajungă la un club important din Europa. Aceasta este ambiția lui. Pe undeva, este lăudabilă această atitudine a lui, dar este și o presiune pe care și-o pune singur„, a dezvăluit Laszlo Balint la AS.ro LIVE, cu două luni în urmă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!