Închide meniul

Gigi Becali se teme de meciul cu Rapid: ”Dacă jucăm aşa, o să fim ciuca bătăilor”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 iulie 2022, 9:41

Gigi Becali se teme de meciul cu Rapid: ”Dacă jucăm aşa, o să fim ciuca bătăilor”

Gigi Becali se teme de meciul cu Rapid

Gigi Becali, în cadrul unui eveniment / Hepta

Gigi Becali se teme de meciul cu Rapid, din etapa a doua a Superligii, după evoluția roș-albaștrilor din partida cu U Cluj, terminată la egalitate, 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Becali susține că dacă jocul vedetelor sale nu se va schimba, acesta va pierde și banii din grupele Conference League.

Gigi Becali se teme de meciul cu Rapid

”Ce să văd? Dacă jucăm aşa, o să fim ciuca bătăilor dacă jucăm aşa. Nici calificare, nici Conference. Eu am înnebunit… vreau posesie, băi Toni Petrea vreau posesie. Pasează! Pas, pas, pas, până îi oboseşti!

De ce nu au pasat? Pentru că Tavi când ajunge mingea la el e vedetă. Şi eu sunt vinovat. Pentru ce driblezi să pierzi mingea? Cordea când vine mingea vrea să dea ca Maradona. Pasează, mă!”, a spus Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali spune STOP şi se retrage din fotbal

Pe de altă parte, Gigi Becali a vorbit și despre retragerea din fotbal, fiind enervat la culme de un nou început ratat de campanie.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera e hotărât să îşi vândă cei mai buni jucători şi să nu mai finanţeze gruparea din Berceni. Darius Olaru este primul care ar putea pleca, după ce a primit o ofertă de 5 milioane de euro.

„Mâine, dacă vine cineva, aş lichida… l-aş da şi pe Olaru. Păi nu ai văzut cu Neluţu (n.r. Neluţu Varga, patronul de la CFR Cluj)? De ce să mă duc la spital? Şi eu idiot, îi dau unui jucător 15.000 salariu. Eu caut să lichidez, nu mai caut atacant. Cum să mai caut atacant? Îl vând pe Olaru, îl dau şi pe Tănase să scap de 30.000… după jucăm şi noi la locul 6 sau 5.

Nu mai am ce face, nu mai am! Sunt de 21 de ani şi am ajuns la concluzia că nu am ce face, nu am ce face cu jucători de ăştia”, a mai spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul vicecampioanei a anunţat care este singura variantă prin care mai poate fi întors din drum. E nevoie ca roş-albaştrii să ajungă până în grupele Conference League.

„Dacă ajung în grupele Conference, normal că amân lichidarea. Ce să fac? Ce vrei să fac? Pune-te în locul meu, să vezi. Tănase 30.000 salariu şi pe urmă el cere lot. Sunt puţini? Are dreptate, sunt prea puţini!„, a mai spus patronul lui FCSB.

Pentru FCSB urmează deplasarea în Georgia, în manşa tur a „dublei” cu FC Saburtalo Tbilisi, în Conference League. Meciul este programat joi, de la ora 19:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. La trei zile distanţă, roş-albaştrii au derby în Giuleşti cu Rapid.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și