Închide meniul

Florinel Coman anunță supremația FCSB-ului: „Trebuie să câștigăm orice meci!” Declarații tari ale lui „Mbappe de România”

Alexandru Ivan Publicat: 2 iulie 2022, 23:33

Florinel Coman anunță supremația FCSB-ului: „Trebuie să câștigăm orice meci! Declarații tari ale lui „Mbappe de România

Florinel Coman a fost vedeta lui FCSB în vremurile lui bune

Florinel Coman, într-un antrenament pentru FCSB / Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a marcat primul său gol după o pauză de un an în amicalul Zimbru – FCSB 1-6. Olaru ’10, Dawa ’61, Musi ’77, Mamut ’80 și Ianis Stoica ’83 au înscris golurile celelalte reușite ale roș-albaștrilor.

Florinel Coman anunță supremația FCSB-ului

„Un amical foarte bun pentru noi, un antrenament. Ne simțim foarte bine, ne-am pregătit extrem de bine în aceste săptămâni și ne bucurăm că ne iese și pe teren acest joc.

Reclamă

Am avut realizări în aceste două meciuri, sper să fiu în formă când începe campionatul. Este devreme să vorbim de titlu, dar trebuie să începem din prima etapă și să câștigăm orice meci. Sezonul trecut am pierdut campionatul cu echipe mici, așa că nu ne mai permitem lucrul acesta.

În Europa avem șanse foarte mari, cred că vom intra în grupe. Avem un program foarte bun și în campionat, cu U Cluj va fi un meci dificil, dar mai avem două săptămâni și trebuie să ne pregătim cum trebuie. Jucăm puțin și la spectacol, jucătorii noi s-au acomodat foarte bine. Sperăm să ne bucure și la meciuri oficiale„, a spus Florinel Coman, citat de sport.ro.

Reclamă

În precedentul amical, FCSB câștigase cu 6-0 împotriva lui FC Sfântu Gheorghe, o altă formație din Republica Moldova. Roș-albaștrii vor mai disputa alte două partide de verificare, cu CS Mioveni (6 iulie – acasă) și Oțelul Galați (9 iulie – deplasare).

FCSB va juca în prima etapă din Superliga împotriva Universității Cluj, pe 16 iulie. În preliminariile Conference League, roș-albaștrii se vor duela cu câștigătoarea duelului dintre Saburtalo Tbilisi (Georgia) și FK Partizani Tirana (Albania).

Florinel Coman, în centrul atenției la meciul Zimbru – FCSB 1-6

Coman a fost aclamat de spectatorii moldoveni veniți să vadă la lucru echipa lui Toni Petrea.

Reclamă 4 / 0/3

„Mbappe de România” a fost aclamat de fanii lui Zimbru. „Florinel, florinel!” s-a auzit puternic din tribunele arenei.

La pauză, micii suporteri prezenți la meciul amical din Moldova s-au înghesuit să-i ceară un autograf lui Coman, iar acesta s-a „conformat”.

Florinel Coman a înscris primul său gol după un an

Florinel Coman a spart „gheața” la FCSB, după o așteptare de un an. „Mbappe de România” a reluat în plasă, din câțiva metri, după o pasă oferită de Octavian Popescu.

Internaționalul român nu mai marcase pentru „roș-albaștri” din vara anului 2021. Ultimul gol înscris de Coman a fost în meciul cu Șahtior Karagandy, din manșa retur a turului 2 preliminar din Conference League.

În partida respectivă, din deplasare, Florinel Coman a punctat în minutul 76. El a marcat și la loviturile de departajare, pierdute de FCSB cu 3-5, după 2-2 la general.

Acela a fost singurul gol marcat de Coman în sezonul 2021/2022, în 21 de apariții. În Liga 1, ultimul gol înscris de atacantul de la FCSB a fost în poarta celor de la UTA Arad, în decembrie 2020.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor 8:15 Conducerea lui Dinamo i-a făcut praf pe jucători după ce au fost umiliţi de Hermannstadt: „Nu arătăm nici ca o echipă de Liga 2” 7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Liga 1 • 18 mart., 23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea "bombă" făcută de Risto Radunovic
Liga 1 • 18 mart., 22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: "Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul"
Liga 1 • 18 mart., 19:18
Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul”
Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Liga 1 • 18 mart., 18:38
„Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 18 mart., 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie