Închide meniul

Ilie Dumitrescu, savuros după a aflat planul lui Gigi Becali: „A băut ceaiul la ora 5 şi a văzut vreo telenovelă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 mai 2022, 16:29

Ilie Dumitrescu, savuros după a aflat planul lui Gigi Becali: „A băut ceaiul la ora 5 şi a văzut vreo telenovelă!

Gigi Becali taie finanțarea după Anderlecht - FCSB 2-2

Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Ilie Dumitrescu, savuros după a aflat planul lui Gigi Becali. Fostul mare internaţional a comentat anunţul făcut de patronul FCSB, care a anunţat că îl va reprofila pe Ovidiu Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunțat că va apela la un “artificiu” pe postul de fundaș central, după ce se va despărți și de Andrei Miron. Latifundiarul din Pipera este convins că Ovidiu Popescu, care la bază este mijlocaș defensiv, va putea evolua în centrul apărării.

Ilie Dumitrescu, savuros după a aflat planul lui Gigi Becali

”Eu îl urmăresc pe Gigi Becali, îi urmăresc mișcările. A înțeles unde trebuie să întărească echipa. Mie mi se pare că trebuie să aibă mai multe soluții pe postul respectiv, nu poți să rămâi cu doi-trei fundași centrali pentru tot sezonul.

Trebuie să ai un lot valoros, cu jucători importanți în anumite poziții. De la mijloc în sus echipa asta e acoperită. Mai trebuie un număr nouă. Asta nu am ascultat-o. Asta e… A băut ceaiul la 5, îl cunosc foarte bine. Cine știe ce a văzut el, vreo telenovelă, ceva.. Și acum Ovidiu Popescu, fundaș central. Nu se poate juca cu Ovidiu Popescu fundaș central.

Nici măcar cu el fundaș dreapta. Este un jucător care îți aduce un plus, îmi place foarte mult. Dar, e mijlocaș central. Mai este acolo Șut și mai este Edjouma, deci ai de unde să alegi”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a găsit înlocuitor pentru Andrei Miron și Paulo Vinicius

Gigi Becali a găsit înlocuitor pentru Andrei Miron și Paulo Vinicius! Patronul FCSB a anunțat că îl va reprofila pe Ovidiu Popescu. Becali nu mai aruncă bani pe transferuri și vrea să își rezolve problemele din primul “11” cu jucătorii pe care îi are deja la dispoziție.

Becali a anunțat că va apela la un “artificiu” pe postul de fundaș central, după ce se va despărți și de Andrei Miron. Vinicius a plecat deja de la clubul din Berceni, în timp ce Miron a fost anunțat de Gigi Becali să își caute echipă. În aceste condiții, postul de fundaș central a rămas cu un gol uriaș, dar latifundiarul din Pipera a găsit soluția.

Finanțatorul FCSB a dezvăluit că n-a realizat niciun transfer de când s-a încheiat sezonul.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, e adevărat, i-am spus lui Miron să-și caute echipă, la revedere! Nu mai aduc pe nimeni. Ce să fac? Să nu creadă cineva că eu mai sunt ăla din trecut care dădea bani la fotbal. Dacă e să găsesc un fundaș central gratis și bun, da!

Dacă nu găsesc, atunci ia treci, bă, Ovidiu Popescu, fundaș central și cu asta basta! Se bucură CFR? Să fie sănătoși! Toată lumea câștigă bani, numai unul, prostul de Becali, să piardă. Nu a venit niciun jucător până acum la noi”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

CFR Cluj, exemplu de „aşa nu” pentru Becali

Gigi Becali este hotărât să nu investească niciun ban în următoarea perioadă de transferuri. Patronul vicecampioanei vrea să obţină profit, însă fără să mai facă mutări de milioane de euro.

”Nu aduc pe nimeni. Ce să fac? Eu nu v-am spus că nu putem să luăm? Să nu creadă cineva că eu mai sunt ăla, că mai dau banii mei la fotbal. Dacă e să găsesc un fundaș central gratis și bun, da. Eu sunt omul care nu concepe că toată lumea câștigă bani și numai unul, prostul, Becali, pierde bani. Fiecare câștigă, toată lumea, o mie, două, trei, doar eu pierd.

Chiar dacă investițiile vor fi minime, Gigi Becali consideră că asta nu înseamnă neapărat că următorul an este unul pierdut pentru FCSB. Este Dan Petrescu antrenor serios? Ce datorii are? A câștigat cinci ani campionatul și are datorii de 30 de milioane. Eu am demonstrat că se poate, cu tăieri de bani când îs probleme și vânzări. Așa am demonstrat eu și o să demonstrez, dar nu mai zic, o să fac”, a mai transmis Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! Vezi toate știrile
Citește și