Închide meniul

Gigi Becali a găsit înlocuitor pentru Andrei Miron și Paulo Vinicius! Patronul FCSB îl reprofilează pe Ovidiu Popescu: “Ia treci, bă, fundaș central!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 mai 2022, 10:53

Gigi Becali a găsit înlocuitor pentru Andrei Miron și Paulo Vinicius! Patronul FCSB îl reprofilează pe Ovidiu Popescu: “Ia treci, bă, fundaș central!”

Gigi Becali a comentat evenimentele tragice de la Saga Festival

Gigi Becali este patronul FCSB / Hepta

Gigi Becali a găsit înlocuitor pentru Andrei Miron și Paulo Vinicius! Patronul FCSB a anunțat că îl va reprofila pe Ovidiu Popescu. Becali nu mai aruncă bani pe transferuri și vrea să își rezolve problemele din primul “11” cu jucătorii pe care îi are deja la dispoziție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a anunțat că va apela la un “artificiu” pe postul de fundaș central, după ce se va despărți și de Andrei Miron.

Gigi Becali a găsit înlocuitor pentru Andrei Miron și Paulo Vinicius! Patronul FCSB îl reprofilează pe Ovidiu Popescu

Vinicius a plecat deja de la clubul din Berceni, în timp ce Miron a fost anunțat de Gigi Becali să își caute echipă. În aceste condiții, postul de fundaș central a rămas cu un gol uriaș, dar latifundiarul din Pipera a găsit soluția.

Becali este convins că Ovidiu Popescu, care la bază este mijlocaș defensiv, va putea evolua în centrul apărării. Mai mult, finanțatorul FCSB a dezvăluit că n-a realizat niciun transfer de când s-a încheiat sezonul.

„Da, e adevărat, i-am spus lui Miron să-și caute echipă, la revedere! Nu mai aduc pe nimeni. Ce să fac? Să nu creadă cineva că eu mai sunt ăla din trecut care dădea bani la fotbal. Dacă e să găsesc un fundaș central gratis și bun, da!

Reclamă

Dacă nu găsesc, atunci ia treci, bă, Ovidiu Popescu, fundaș central și cu asta basta! Se bucură CFR? Să fie sănătoși! Toată lumea câștigă bani, numai unul, prostul de Becali, să piardă. Nu a venit niciun jucător până acum la noi”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

CFR Cluj, exemplu de „aşa nu” pentru Becali

Gigi Becali este hotărât să nu investească niciun ban în următoarea perioadă de transferuri. Patronul vicecampioanei vrea să obţină profit, însă fără să mai facă mutări de milioane de euro.

”Nu aduc pe nimeni. Ce să fac? Eu nu v-am spus că nu putem să luăm? Să nu creadă cineva că eu mai sunt ăla, că mai dau banii mei la fotbal. Dacă e să găsesc un fundaș central gratis și bun, da. Eu sunt omul care nu concepe că toată lumea câștigă bani și numai unul, prostul, Becali, pierde bani. Fiecare câștigă, toată lumea, o mie, două, trei, doar eu pierd.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă investițiile vor fi minime, Gigi Becali consideră că asta nu înseamnă neapărat că următorul an este unul pierdut pentru FCSB. Este Dan Petrescu antrenor serios? Ce datorii are? A câștigat cinci ani campionatul și are datorii de 30 de milioane. Eu am demonstrat că se poate, cu tăieri de bani când îs probleme și vânzări. Așa am demonstrat eu și o să demonstrez, dar nu mai zic, o să fac”, a mai transmis Gigi Becali, pentru digisport.ro.

La finalul anului 2021, ardelenii au înregistrat pierderi de aproximativ 8.8 milioane de euro. Și datoriile lui CFR Cluj față de angajații grupării feroviare au atins o bornă teribilă. Este vorba de peste 26 de milioane de lei, de aproape trei ori mai mult decât în 2020.

De partea cealaltă, în 2021, vicecampioana României a reușit să termine anul 2021 cu un profit de 10.333.679 de lei, ceea ce reprezintă aproximativ 2 milioane de euro. FCSB a obținut, din sponsorizări, aproape 9 milioane de lei și 12.7 milioane de lei din drepturi de difuzare.

Recomandări
  • Gigi Becali a găsit înlocuitor pentru Andrei Miron și Paulo Vincius
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român Vezi toate știrile
Citește și