Închide meniul

Joonas Tamm, uluit după ce a ajuns la baza FCSB: „Avem chiar şi biserică aici!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 iulie 2022, 9:50

Joonas Tamm, uluit după ce a ajuns la baza FCSB: „Avem chiar şi biserică aici!

Joonas Tamm a oferit prima reacție după ce a semnat cu FCSB

Joonas Tamm este noul fundaș de la FCSB / FCSB TV

Joonas Tamm a fost uluit după ce a ajuns la baza FCSB din Berceni. Fundaşul estonian a refuzat oferte din Grecia pentru a semna cu echipa lui Gigi Becali şi nu regretă. Condiţiile pe care le-a găsit la gruparea roş-albastră sunt peste ce a avut în Estonia și Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salariul lui Joonas Tamm la FCSB este de 13.000 de euro pe lună. Fundașul de 30 de ani din Estonia a semnat pentru un singur sezon, după cum Gigi Becali a anunțat în exclusivitate pentru Antena Sport.

Joonas Tamm, uluit după ce a ajuns la baza FCSB

”Eram gata să aștept până la sfârșitul lunii iulie, dar apoi, într-o zi, Harri mi-a scris și mi-a spus că există această oportunitate: `Trebuie să te decizi acum, nu e timp de așteptat. Vrei sau nu?`. Am spus că vreau și duminică am ajuns aici.

Cele două oferte erau din prima ligă a Greciei. Era mai mult de vorbit. Nu am fost prima alegere și au vrut să aștepte iar și iar. Eram gata să fac, dar când a venit oferta din România nu am ezitat.

Impresiile sunt foarte bune. În primul rând, datorită suporterilor și cât de iubit este fotbalul aici. Întreaga cultură. Al doilea lucru este baza și condițiile echipei. În comparație cu Estonia și Ucraina, sunt condiții total diferite. Cu siguranță, nu am mai avut niciodată asemenea condiții la echipa de club. Aici există o bază complexă de antrenament, săli pentru antrenori, vestiare, spații de recuperare, piscine, saune, cantină.

Reclamă

Urmează locul unde sunt cazați jucătorii. Stăm aici înainte și după jocuri. Apoi, este o casă de refugiați ucraineni. Apoi, locul unde stau tinerii jucători din academie. Sunt o mulțime de terenuri cu o iarbă absolut perfectă. Chiar și biserica avem aici! Nu am văzut încă totul, dar este o bază foarte mare și condiții extrem de bune”, a declarat Joonas Tamm, potrivit soccernet.ee.

Mihai Stoica, răspuns ironic pentru Mihai Rotaru după transferul lui Joonas Tamm

Mihai Stoica a avut un răspuns ironic pentru Mihai Rotaru, după transferul lui Joonas Tamm. Patronul Universităţii Craiova a dezvăluit că fundaşul estonian putea să ajungă şi în Bănie, însă nu se ridica standardelor impuse acolo.

Mihai Stoica nu s-a lăsat mai prejos şi i-a răspuns lui Mihai Rotaru. Managerul FCSB a lansat un potop de ironii.

Reclamă 4 / 0/3

„Asta este șansa noastră, că ne mai lasă Craiova câte un jucător. Că până acum ne-au lovit de ne-au spart. Ni i-au luat pe Papp, pe Găman, chiar și pe Bălașa. Probabil că ni l-a lăsat și pe Dawa. Acum ni l-a lăsat și pe Tamm. Nu pot să spun decât că le mulțumesc. Așa e în fotbal. Unii sunt foarte pricepuți, câștigă tot și iau pe cine vor și ne lasă nouă resturile.

Asta e șansa noastră, noi suntem loserii de serviciu și luăm ce ne lasă Craiova. Altfel, n-avem nicio șansă. Dacă nu, probabil rămâneam cu Cană. Mai degrabă nu a reușit să treacă peste eșecul pricinuit de venirea lui Dawa la noi și nu la Craiova.

A fost o discuție între patronii celor două echipe, Gigi a zis ‘Ok, te las să-l iei pe Dawa’. Au trecut 3 săptămâni, Gigi a auzit că Dawa e cu un picior în curtea CFR-ului, așa că a acționat. Craiova era ocupată cu refuzuri atunci”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Leicester – Southampton, 22:00, LIVE VIDEO Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB Vezi toate știrile
Citește și