Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Andrei Vlad a pierdut echipa la FCSB: „Chiar dacă se duce în aut, nu îmi stă inima!” Comparaţie incredibilă cu Ederson

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 iunie 2022, 23:11

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Andrei Vlad a pierdut echipa la FCSB: „Chiar dacă se duce în aut, nu îmi stă inima! Comparaţie incredibilă cu Ederson

Mihai Stoica, criticat pentru strategia de transferuri de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Andrei Vlad a pierdut echipa la FCSB. Managerul general al FCSB crede că cel supranumit „Messi al portarilor” abuzează de jocul cu piciorul în timpul partidelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vlad este unul dintre portarii români cu cel  mai bun joc de picior. Tocmai acest lucru a făcut să pice în dizgraţia lui Gigi Becali şi să piardă prima echipă.

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Andrei Vlad a pierdut echipa la FCSB

Amdrei Vlad a pierdut lupta cu Târnovanu pentru postul de titular după ce a comis mai multe gafe.

Nu vreau un portar care să fie foarte bun cu piciorul, nu vreau. Nu mă interesează asta. Vlad e extraordinar cu piciorul şi de aia a şi pierdut poarta. Pentru că fiind foarte stăpân, s-a complicat, că a zis că nu are cum să greşească, şi a greşit.

Eu vreau un portar care în momentul în care are mingea, să degajeze. Nu mă interesează Ederson, pentru mine nu e în primii 30 portari din lume. Mă bucur când vine mingea la Tărnovanu, ca îi dă una… Chiar dacă se duce în aut, nu îmi stă inima.

Reclamă

E diferit. Mie ce îmi place acum e că avem 4 portari în pregătire. Cel mai mic are 1.90 metri, cel mai mare are peste 2 metri. Ceilalţi 1.95, 1.98. Arată bine când îi vezi pe toţi 4. Îmi creşte inima când îi văd pe toţi 3. Asta e teoria mea, că un portar mic poate scoate o minge extraordinară şi toată lumea e uimită. 

Un portar mare, scoate mingea uşor şi o pune sub braţ. Asta este. Niciun portar mic, sub 1,87 metri, nu există în Europa. Când era Navas, dar nu prea mai e”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali, despre Andrei Vlad: „Termină cu figurile!”

Gigi Becali i-a transmis un mesaj categoric lui Andrei Vlad. Patronul lui FCSB a anunțat în ce condiții portarul de 22 de ani ar putea reveni în echipa de start a roș-albaștrilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Vlad mai are contract pe 5 ani sau 7 ani. Sau 4 ani, știu că avem contractul. Andrei Vlad e portar la care să renunțăm așa? Lumea trebuie să înțeleagă că toți au șansă. Acum a venit rândul lui Târnovanu care nu mai primește gol. E șansa lui, să o primească el cum a primit-o și Vlad.

El trebuie doar atât, când el este în poartă trebuie să știe numai poarta. Orice portar care se relaxează primește gol. Nu are voie să se relaxeze sau să se dea important. El mai făcea și stopuri pe piept, până i-am spus lui. Meme i-a spus să joace simplu. De acolo pleacă, să știi… relaxarea aia. Acum nu mai face, dar înseamnă că are o altă relaxare pe care noi nu o știm, care e ascunsă. Dacă va fi concentrat în poartă, nu va mai greși!

Cred că încrederea este prea mare, combinată cu trufia. Când o prinzi, prinde-o! Prinde mă mingea, nu mai fă așa. Când vine atacantul te faci că aștepți? Termină cu figurile! Eu așa cred că trebuie să facă un portar, să termine cu figurile„, spunea Gigi Becali după ce Andrei Vlad a fost scos din echipă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și