Închide meniul

Mihai Stoica îl vrea pe Mihai Pintilii antrenor la FCSB: „O să mai dureze! L-am atins la coarda sensibilă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 mai 2022, 13:48

Mihai Stoica îl vrea pe Mihai Pintilii antrenor la FCSB: „O să mai dureze! L-am atins la coarda sensibilă!

Mihai Stoica îl vrea pe Mihai Pintilii antrenor la FCSB

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, pe Arena Naţională | Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mihai Stoica îl vrea pe Mihai Pintilii antrenor la FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor e convins că Pintilii va fi antrenorul ideal pentru echipa lui Gigi Becali peste câţiva ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica spune că Mihai Pintilii trebuie să mai crească pentru a face faţă cerinţelor de la FCSB.

Mihai Stoica îl vrea pe Mihai Pintilii antrenor la FCSB

„Mi-l doresc pe Pintilii, dar să mai crească Pintilii, până când o să aibă… O să mai dureze câţiva ani până când o să aibă şi el dreptul, licenţa. De aia… Înţelegeţi de ce m-am luptat atunci (n.r. să nu plece Pintilii la naţională), însă, fără să ştiu că el se uita, l-am atins la coarda sensibilă.

Habar n-aveam, doar că aia a fost întâmplarea. De aia m-am luptat să nu plece la echipa naţională. Pe Pintilii îl văd în doi ani, trei ani, când o să aibă licenţa, îl văd pregătit pentru a prelua echipa. Fără licenţă, ştii cum e… Poenaru poate, Croitoru poate, la noi nu poate nimeni”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Pintilii a refuzat un salariu de 5 ori mai mare de la FRF şi a rămas la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Pintilii a refuzat un salariu lunar de 15.000 de euro de la Federaţie şi a rămas pe o sumă de cinci ori mai mică în funcţia de secund la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor e convins că Pinti va deveni curând noul antrenor plin al vicecampioanei.

Reclamă

„Pintilii 100% va fi antrenor, într-un an jumătate își ia licența. El va fi antrenorul nostru multă vreme, până vrea el să plece. A demonstrat că e prea frumos caracter.

Avea 15.000 de euro lunar la FRF, dar a a rămas pe 3.000 de euro la FCSB. A zis că nu mă trădează, că el are bani. În viitor, voi recunoaște și eu caracterul lui frumos și va fi antrenorul nostru”, a spus Becali, la Pro X.

Mihai Pintilii a refuzat oferta lui Edi Iordănescu

Mihai Pintilii a avut o primă reacție după ce a refuzat oferta lui Edi Iordănescu de a deveni secund la națională. Pintilii a dezvăluit că niște declarații date de Mihai Stoica l-au emoționat și a decis să rămână la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii a fost varianta lui Edi Iordănescu pentru postul de secund la națională. Chiar dacă l-a sunat și i-a propus să vină lângă el la națională, Edi Iordănescu s-a lovit de un refuz din partea lui Pintilii.

”Eu în acte sunt delegat la FCSB! Aici sunt, am ales drumul acesta și merg până la capăt. Clubul acesta mi-a dat tot ce mi-am dorit eu și mi-a făcut un nume în fotbal. Și aici poate să fie un pas înainte. Îi mulțumesc lui Edi pentru că m-a sunat și mi-a propus, dar sunt aici și mă bucur că sunt în fața dumneavoastră.

Mihai Pintilii, dublu campion cu FCSB

Cum a zis și MM, mult a contat emisiunea în care a făcut niște declarații și a contat mult. Chiar m-am emoționat, eram cu familia. Nu garantează nimeni că o să fiu antrenor bun și că o să conduc clubul acesta”, a spus Mihai Pintilii în cadrul unei conferințe de presă.

Mihai Pintilii a jucat pentru FCSB în perioadele 2012-2014 și 2016-2020. Mijlocașul a câștigat două campionate și o Supercupă. Edi Iordănescu a recunoscut că și-l dorește în staff pe Mihai Pintilii, alături de care a colaborat foarte bine pe perioada în care acesta a fost antrenorul celor de la FCSB.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și