Închide meniul

Mihai Stoica, reacție fermă după transferul lui Rareș Ilie la Nice: „Nu are profilul jucătorilor care se caută acolo!”

Alexandru Ivan Publicat: 15 iulie 2022, 22:30

Mihai Stoica, reacție fermă după transferul lui Rareș Ilie la Nice: „Nu are profilul jucătorilor care se caută acolo!

Mihai Stoica este manager general la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia

  • Mihai Stoica, reacție fermă după transferul lui Rareș Ilie la Nice
  • Ce a spus despre fosta „perlă” a Rapidului

Mihai Stoica s-a declarat surprins de transferul lui Rareș Ilie la Nice. Managerul general de la FCSB nu crede că fosta „perlă” a giuleștenilor se potrivește pentru fotbalul din Franța. MM a recunoscut însă că e de multă vreme fanul puștiului de 19 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Surprinzător, pentru că nu are profilul jucătorilor care se caută în Franţa, mai ales de o echipă ca Nice.

Mihai Stoica, reacție fermă după transferul lui Rareș Ilie la Nice

Pe de altă parte, ştim cine este antrenorul lui Nice, Lucien Favre, şi putem afla mai multe de la Adrian Ursea, care a lucrat cu Favre şi care a fost şi el antrenorul lui Nice şi chiar cu rezultate.

Reclamă

Surprinzător şi pentru că practic Rareş Ilie şi-a făcut cifrele jucând în play-out. Eu chiar eram curios să îl văd împotriva echipelor din play-off. Mie îmi place foarte mult, mi-a plăcut mereu, am spus înainte de a apărea cu cifre în Liga 1. Mi-a plăcut şi în Liga 2. E un jucător bun şi îmi place foarte mult şi cum se prezintă.

E un băiat deştept. Faptul că are încredere în el poate să îl ajute enorm, doar că îi va fi foarte greu pentru că în Franta, primele două ligi sunt ligi unde atacanţii au viteză, forţă, de regulă provin din Africa, deci calităţi fizice incontestabile şi chiar cred că va fi o mare realizare dacă va juca în acest campionat pentru Nice”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă

Rareș Ilie:  „Sper să ajung la PSG!”

Atacantul de 19 ani are gânduri mari după plecarea în Ligue 1. Rareș visează să devină titular la Nice, iar peste câțiva ani să ajungă la o echipă mult mai mare, precum PSG.

„După atâta timp petrecut în București vine și această schimbare. Dar cumva m-am pregătit și voi avea parte de familie și acolo. Cred că sunt pregătit, dar vom vedea acolo. Eu mă duc să dovedesc, nu sunt prea tânăr. Sigur nu va fi ușor, dar pentru asta m-am apucat de fotbal. Nu mi-e teamă, e normal ca lumea să aibă îndoieli legate de acest fapt, pentru că au fost atâtea exemple de tineri români plecați în străinătate. Dar eu m-am apucat de fotbal să joc în străinătate, nu să joc în România la nesfârșit și merg să îmi joc șansa.

Chiar nu mă așteptam (n.r. – să vină așa devreme transferul). Eu nici nu am știut, am fost concentrat pe ce am de făcut Rapid, am aflat de curând de la tatăl meu, pentru că el s-a ocupat, și s-a produs această schimbare.

Reclamă 4 / 0/3

A fost un șoc, eram cu Drăghia și Săpunaru în mașină. Ei știau și râdeau de mine. A fost un șoc, nici nu știam cum să reacționez. Tata m-a sunat și mi-a zis că trebuie să ne grăbim că urmează să plecăm. Eu nu știam, auzisem doar de discuții, dar nu m-am concentrat pe asta pentru că trebuia să joc cu CFR. Ieri am aflat. Cunosc niște lucruri de bază (n.r. – în franceză), dar știu bine engleza și voi învăța și franceza.

(N.r. – Cum vor fi meciurile cu PSG, Marseille sau Lyon?) Clar mult mai grele decât cele din România. Dar ce poate fi mai frumos decât să întâlnești acei jucători? O să mă pregătesc și sper să prind duelurile alea. Am citit câteva chestii despre Nice, am văzut orașul, acum o să îl rog pe tata să se mai uite pe unde e exact baza, pentru a fi pregătit. În primele 6 luni, tata va sta cu mine”, a spus Rareș Ilie, la plecarea din România.

Rareș Ilie, extrem de sincer: „Nu mă așteptam ca Nice să plătească atât pentru mine!”

„(N.r. – Despre Adrian Mutu și Daniel Niculae) Am vorbit mult cu ei în aceste două zile despre transfer. Amândoi au încredere în mine și mi-au spus să merg acolo pregătit, cu capul sus, pentru că asta mi-am dorit dintotdeauna și nu am de ce să n-am încredere în mine. În momentul de față, nu (n.r. – dacă se aștepta ca Nice să plătească 5 milioane de euro pentru el). Mă așteptam ca la un moment dat să fie o sumă de transfer destul de mare pentru mine, dar nu mă așteptam vara asta.

Despărțirea de Rapid e emoționantă pentru că Rapid mi-a oferit în ultimii doi ani absolut tot. Am debutat la seniori, am marcat la seniori, am avut atâtea realizări cu echipa, și individuale, și le sunt complet recunoscător pentru asta. Nu cred că pot să mă plâng de acest fapt (n.r. – tu ești noul Ronaldo, dar vei juca împotriva lui Messi). Sunt unii dintre cei mai buni fotbaliști din lume, iar eu sper să fiu pe teren cu ei”, a mai spus Rareș Ilie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!