Închide meniul

OFICIAL. Rapid nu va disputa barajul pentru Conference League! Prima reacție a lui Victor Angelescu

Cosmin Cioboată Publicat: 17 mai 2022, 16:20

OFICIAL. Rapid nu va disputa barajul pentru Conference League! Prima reacție a lui Victor Angelescu

Victor Angelescu, replica ferm[ pentru Gică Hagi

Victor Angelescu este patronul Rapidului . ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO via Hepta

  • OFICIAL. Rapid nu va disputa barajul pentru Conference League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

OFICIAL. Rapid nu va disputa barajul pentru Conference League. Anunțul a fost făcut de FRF în cursul zilei de marți. Patronul giuleștenilor, Victor Angelescu, a oferit o primă reacție după ce echipa sa a încheiat sezonul pe locul al treilea în play-out-ul din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federația a clarificat situația, după ce a apărut ipoteza că Rapid ar mai avea o șansă de a ajunge la barajul pentru calificarea în Conference League.

OFICIAL. Rapid nu va disputa barajul pentru Conference League!

FRF a anunțat că, în cazul în care Sepsi Sf. Gheorghe va câștiga Cupa României, FC Botoșani, adversara covăsnenilor din primul meci de baraj, se va califica direct în al doilea meci de baraj, contra Universității Craiova.

Reclamă

„În cazul în care Sepsi OSK Sf. Gheorghe va câştiga finala Cupei României, FC Botoşani, ocupanta locului secund în play-out, va disputa acest meci de baraj.

În cealaltă eventualitate, adică dacă Sepsi OSK nu va câştiga Cupa României, barajul preliminar va fi Sepsi OSK – FC Botoşani, programat luni, 23 mai, ora 20:30, la Sf. Gheorghe, iar câştigătoarea va da bătălia finală pentru UEFA Conference League.”, a anunțat FRF, într-un comunicat oficial.

Reclamă

Prima reacție a lui Victor Angelescu, după ce Rapid a ratat barajul pentru Conference League

Rapid a încheiat play-out-ul pe locul al treilea și nu va juca în preliminariile Conference League. Formația lui Adrian Mutu a pierdut la CS Mioveni, scor 2-3, în ultima etapă, după o prestație modestă.

Victor Angelescu a oferit primele explicații după ce Rapidul a ratat barajul pentru Conference League. Patronul clubului giuleștean a dat vina pe lipsa de concentrare în meciul de la Mioveni, în care jucătorii lui Adrian Mutu au primit două goluri la numai câteva secunde după ce reușiseră să restabilească egalitatea.

„Nu am reacționat cum trebuie, până la urma a fost un sezon bun, ne-am îndeplinit obiectivul și acum ne facem calcule pentru sezonul următor. Nu pot să zic neapărat lipsa de experiență, asta este, nu am jucat ceea ce trebuie pentru a emite pretenții pentru Europa, ne vom pregăti pentru sezonul următor.

Reclamă 4 / 0/3

Am primit o notificare și ni s-a spus că nu avem șanse, dar, oricum, ar fi trebuit să câștigam cu Mioveni. Sincer, cred că a venit din partea Federației, nu am citit-o eu, dar așa stiu. Sunt amărât din cauza meciului, pentru că ar fi trebuit să câștigam.

E clar că suntem echipa mai bună, nu am putut să ne concentrăm, cred că presiunea și-a spus cuvântul într-un mod negativ. Acum vom lua o mica pauză și vom pregăti următorul sezon”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Adrian Mutu spune ”pas” posibilului baraj pentru Conference League

Încă de dinainte să afle anunțul oficial al FRF, Adrian Mutu a spus că preferă ca Rapid să intre în vacanță și să se pregătească pentru sezonul următor, în loc „să ne facem de râs în Conference League”.

„Trebuia să ne zică și nouă mai de mult. Acum e ușor, am căzut pe locul 3. Dar până acum am condus în playout-ul. Eu unul nu țin neapărat să joc acest baraj, nu merităm cu atitudinea asta. Nu am arătat în ultimele meciuri că merităm Conference League sau barajul măcar.

Prefer să am o vacanță mai mult și să îmi pregătesc sezonul care vine mult mai bine și să dăm totul sezonul care urmează. Cu asemenea atitudine ne facem de râs în Conference League”, a declarat Adrian Mutu la conferința de presă.

Adrian Mutu, un car de nervi după Mioveni – Rapid 3-2

Adrian Mutu a fost un car de nervi după Mioveni – Rapid 3-2. ”Briliantul” și-a făcut praf elevii și anunță că va începe ”revoluția” la echipă.

Sepsi a terminat pe primul loc în play-out, cu 42 de puncte. A fost urmată de FC Botoşani, care a învins-o cu 4-0 pe Academica Clinceni. Fără victorie în ultimele trei etape, Rapid a încheiat pe locul 3, cu 39 de puncte.

Reclamă

”Obiectivul nu ăsta a fost. Voiam să câștigăm play-out-ul. Apoi era barajul. Ce se întâmplă e de noaptea minții. N-am apucat să respir că am luat gol imediat. Nu merităm Europa, nu suntem pregătiți. Am primit gol cu o asemenea lejeritate… O echipă care vrea în play-off trebuie să fie mult mai matură. Le cer scuze suporterilor! 

Chiar dacă am jucat împotriva unei echipe care a făcut anti-fotbal, am marcat două goluri. Dacă nu luam goluri, era 2-0, nu? Au dat trei din trei faze. Nu ne-au dominat vreo secundă. Când treceau de jumătatea noastră era sărbătoare. FC U Craiova și-a dat viața pe Giulești, dar azi a luat 5.

N-am pățit așa ceva de când sunt în fotbal. Ne-am făcut de râs. Am pierdut în minutele 90+5 și 90+6. Din astea 6 goluri, trei le-am primit după ce am dat. Mă face să mă gândesc că nu e o atitudine corectă. Nu merităm Europa. Vom face o analiză și vom pleca la drum cu băieții care vor să facă ceva la Rapid. Am eșuat când am văzut că nu avem presiune. Eu vreau să duc Rapid în play-off. Vreau jucători cu mentalitate de învingători”, a declarat Adrian Mutu la finalul eșecului cu CS Mioveni.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu