Închide meniul
EXCLUSIV

EXCLUSIV Rapid a dat lovitura: Rareş Ilie a semnat cu Nice. Toate detaliile contractului. A intrat direct în istoria giuleştenilor

Dan Roșu Publicat: 14 iulie 2022, 15:26

EXCLUSIV Rapid a dat lovitura: Rareş Ilie a semnat cu Nice. Toate detaliile contractului. A intrat direct în istoria giuleştenilor

Rapid a dat lovitura: Rareş Ilie a semnat cu Nice

Rareş Ilie, în tricoul Rapidului / Hepta

  • Rareş Ilie e cotat la 1.3 milioane de euro
  • Ilie e al doilea cel mai scump jucător din istoria Rapidului

Rapid a dat lovitura: Rareş Ilie a semnat cu Nice şi giuleştenii vor încasa 5 milioane de euro pentru transferul mijlocaşului ofensiv de 19 ani, cotat la 1.3 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Rapid a dat lovitura: Rareş Ilie a semnat cu Nice

Totodată, pe lângă Rareş Ilie, oficialii de la Nice ţintesc să-l transfere pe Marcus Thuram, de la Borussia Monchegladbach, fiul marelui fundaş Lilian Thuram. Tot de la formaţia din Budesliga, francezii l-au transferat în această vară pe portarul elveţian Yann Sommer, în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro.

Reclamă

Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Victor Angelescu, despre plecarea lui Rareş Ilie

Victor Angelescu, unul dintre acţionarii de la Rapid, a oferit declaraţii despre un eventual transfer al lui Rareş Ilie, la Nice, cu câteva zile în urmă.

Reclamă

„Singurul lucru pe care putem să îl spunem e că avem mai multe cluburi interesate de el. În funcție de negocieri vom vedea dacă vom ajunge la o sumă care să ne convină. Dacă nu, va rămâne la Rapid.

Suntem în discuții cu niște cluburi destul de mari din afară. Sunt cluburi din primele 4-5 campionate din Europa”, a declarat Victor Angelescu, potrivit fanatik.ro.

Adrian Mutu a avut grijă de Rareş Ilie

Adrian Mutu spunea cu câteva zile în urmă că are grijă de Rareş Ilie pentru a-l ţine cu picioarele pe pământ. Mai mult, acesta spunea că Rareş Ilie provine şi dintr-o familie serioasă, care i-a oferit e educaţie aleasă.

Reclamă 4 / 0/3

„Mă bucur că a dat multe goluri de când am venit eu. Am grijă de el şi îl ţin cu picioarele pe pământ, ca un părinte, ca să spun aşa, moral şi o bătăiţă preventivă ca să nu şi-o ia în cap. Dar el este un băiat inteligent, se vede că provine dintr-o familie serioasă şi cu anumite principii, de aceea când îi vedeţi modul lui de a se comporta este unul corect, de profesionist, şi trebuie să continue.

Îi spun public probabil la fiecare conferinţă că nu s-a întâmplat nimic, nu a obţinut nimic şi trebuie să continue pe acest drum pentru că abia de-acum încolo pretenţiile au crescut în ceea ce-l priveşte. Aşteptările de la el vor fi şi mai mari”, a spus Adrian Mutu într-o conferinţă de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu