Închide meniul

Rareş Ilie e tot mai aproape de Nice. Jurnaliştii din Franţa, anunţ de ultimă oră despre mijlocaşul de la Rapid

Viviana Moraru Publicat: 14 iulie 2022, 10:42

Rareş Ilie e tot mai aproape de Nice. Jurnaliştii din Franţa, anunţ de ultimă oră despre mijlocaşul de la Rapid

Rareş Ilie, tot mai aproape de Nice

Rareş Ilie, într-un meci pentru Rapid/ Hepta

  • Rareş Ilie, tot mai aproape de Nice
  • Rapid a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru mijlocaş

Rareş Ilie este tot mai aproape de o despărţire de Rapid, destinaţia cea mai probabilă fiind Nice. Jurnaliştii din Franţa anunţă că transferul românului este pe drumul cel bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareş Ilie a fost unul dintre jucătorii de bază, în sezonul trecut, pentru Rapid. Mijlocaşul de 19 ani a bifat 36 de prezenţe pentru „giuleşteni”, marcând şase goluri.

Rareş Ilie, tot mai aproape de Nice

Rareş Ilie este dorit cu insistenţă de Nice. Jurnalistul francez Santi Aouna a postat un mesaj pe pagina sa de Twitter, prin care anunţă că transferul românului în Franţa este aproape de a fi finalizat.

Reclamă

„Cazul lui Rareș Ilie este pe drumul cel bun”, a fost mesajul transmis de Aouna, pe contul său oficial.

Reclamă

Totodată, pe lângă Rareş Ilie, oficialii de la Nice ţintesc să-l transfere pe Marcus Thuram, de la Borussia Monchegladbach, fiul marelui fundaş Lilian Thuram. Tot de la formaţia din Budesliga, francezii l-au transferat în această vară pe portarul elveţian Yann Sommer, în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro.

În schimbul lui Rareş Ilie, Nice ar pune pe masă 5 milioane de euro, anunţă presa din Franţa. Oferta ar fi una greu de refuzat de către Rapid, care se pregăteşte de debutul în noul sezon.

Crescut la academia Rapidului, Rareș Ilie a fost promovat la prima echipă în sezonul 2020/2021, pe vremea când giuleștenii se aflau în Liga a 2-a. În ultimii doi ani, mijlocașul de 19 ani a marcat 9 goluri și a oferit 12 assist-uri în 60 de apariții pentru trupa de sub Grant.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid va avea parte de un start „de foc” în noul sezon de Liga 1. „Giuleştenii” vor evolua împotriva campionilor de la CFR Cluj, în prima etapă, urmând să întâlnească FCSB şi Universitatea Craiova, în etapele 2 şi 3.

Rapid poate da marea lovitură cu Rareș Ilie

Victor Angelescu, unul dintre acţionarii de la Rapid, a oferit declaraţii despre un eventual transfer al lui Rareş Ilie, la Nice.

„Singurul lucru pe care putem să îl spunem e că avem mai multe cluburi interesate de el. În funcție de negocieri vom vedea dacă vom ajunge la o sumă care să ne convină. Dacă nu, va rămâne la Rapid.

Suntem în discuții cu niște cluburi destul de mari din afară. Sunt cluburi din primele 4-5 campionate din Europa”, a declarat Victor Angelescu, potrivit fanatik.ro.

Adrian Mutu, răspuns genial când a fost întrebat cum are grijă de „perla” Rareş Ilie

Adrian Mutu a avut o reacţie genială atunci când a fost întrebat despre modul cu reuşeşte să îl ţină cu picioarele pe pământ pe „perla” Rareş Ilie. Mutu spune că se comportă ca un părinte cu „perla Giuleştiului”.

Adrian Mutu spune că are grijă de Rareş Ilie pentru a-l ţine cu picioarele pe pământ. Mai mult, acesta spune că Rareş Ilie provine şi dintr-o familie serioasă, care i-a oferit e educaţie aleasă.

„Mă bucur că a dat multe goluri de când am venit eu. Am grijă de el şi îl ţin cu picioarele pe pământ, ca un părinte, ca să spun aşa, moral şi o bătăiţă preventivă ca să nu şi-o ia în cap. Dar el este un băiat inteligent, se vede că provine dintr-o familie serioasă şi cu anumite principii, de aceea când îi vedeţi modul lui de a se comporta este unul corect, de profesionist, şi trebuie să continue.

Reclamă

Îi spun public probabil la fiecare conferinţă că nu s-a întâmplat nimic, nu a obţinut nimic şi trebuie să continue pe acest drum pentru că abia de-acum încolo pretenţiile au crescut în ceea ce-l priveşte. Aşteptările de la el vor fi şi mai mari„, a spus Adrian Mutu într-o conferinţă de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid
Liga 1 • 26 mart., 18:07
„Mai lipseşte doar semnătura!” Cristi Săpunaru a fost convins. Anunţul momentului despre căpitanul de 39 de ani al Rapidului
Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor
Liga 1 • 26 mart., 18:02
„Ne simţim atacaţi, cu adresă”. Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor: „Dacă e asta, e o exagerare mare”
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și Liviu Bocciu
Liga 1 • 25 mart., 15:42
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și „Bocciu”! Discuția despre materiale pirotehnice, interceptată
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1
Liga 1 • 25 mart., 8:32
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1: „Este reţeta succesului!”
Daniel Niculae a făcut anunţul în presa din Portugalia despre transferul lui Albion Rrahmani
Liga 1 • 24 mart., 19:39
Daniel Niculae a făcut anunţul în presa din Portugalia despre transferul lui Albion Rrahmani de la Rapid