Închide meniul
NEWS ALERT

Rapid a pierdut procesul cu Julio Cesar! Giuleștenii, obligați să plătească 600.000 de euro. Reacția lui Daniel Niculae

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 mai 2022, 20:07

Rapid a pierdut procesul cu Julio Cesar! Giuleștenii, obligați să plătească 600.000 de euro. Reacția lui Daniel Niculae

Daniel Niculae a rupt tăcerea după ce a fost înjurat de fani şi i s-a cerut demisia

Daniel Niculae, în timpul unei conferințe de presă / ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO via Hepta

Rapid a pierdut procesul cu Julio Cesar și va fi nevoită să achite 600.000 de euro. Clubul giuleștean are restanțe către fostul mijlocaș brazilian înregistrate în 2009, din perioada în care patron era George Copos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a ratat barajul pentru Conference League, iar veștile proaste continuă să apară în Giulești.

Rapid a pierdut procesul cu Julio Cesar! Giuleștenii, obligați să plătească 600.000 de euro

Echipa de sub Grant a primit o notificare din partea FIFA, în luna aprilie, în care este precizat faptul că a pierdut procesul cu Júlio César da Silva e Souza, fostul jucător al „alb-vișiniilor” din sezonul 2008/2009.

Potrivit Prosport, Rapid este obligată să achite suma de 400.000 de euro, plus alte 200.000 de euro sub formă de penalități, către fostul jucător sud-american.

Daniel Niculae a confirmat informația respectivă și a anunțat că Rapid va face recurs în încercarea disperată de a scăpa de datoria respectivă. Președintele giuleștenilor a dezvăluit că mai există datorii către alți doi jucători, însă sumele sunt „mult mai mici”.

Reclamă

„Da, din păcate este adevărat. Am pierdut un proces, mai avem o cale excepțională pentru a face recurs. Vom merge pâna în pânzele albe pentru a demonstra dreptatea. Nu este o sumă atât de mare. Mai sunt doar doi dintre foștii jucători care au deschis proces, dar sumele sunt mult mai mici.

Problema este că e o mare nedreptate. Dacă vom pierde și vom fi nevoiți să plătim, vom demonstra că suntem de neclintit și că Rapidul este un club sănatos, care va redeveni mare.”, a spus Daniel Niculae, pentru digisport.ro.

Dacă nu va reuși să întoarcă decizia, Rapid va avea termen 30 de zile să achite cei 600.000 de euro. Altfel, formația giuleșteană ar urma să fie sancționată.

Reclamă 4 / 0/3

OFICIAL. Rapid nu va disputa barajul pentru Conference League!

Federația a clarificat situația, după ce a apărut ipoteza că Rapid ar mai avea o șansă de a ajunge la barajul pentru calificarea în Conference League.

FRF a anunțat că, în cazul în care Sepsi Sf. Gheorghe va câștiga Cupa României, FC Botoșani, adversara covăsnenilor din primul meci de baraj, se va califica direct în al doilea meci de baraj, contra Universității Craiova.

„În cazul în care Sepsi OSK Sf. Gheorghe va câştiga finala Cupei României, FC Botoşani, ocupanta locului secund în play-out, va disputa acest meci de baraj.

În cealaltă eventualitate, adică dacă Sepsi OSK nu va câştiga Cupa României, barajul preliminar va fi Sepsi OSK – FC Botoşani, programat luni, 23 mai, ora 20:30, la Sf. Gheorghe, iar câştigătoarea va da bătălia finală pentru UEFA Conference League.”, a anunțat FRF, într-un comunicat oficial.

Prima reacție a lui Victor Angelescu, după ce Rapid a ratat barajul pentru Conference League

Rapid a încheiat play-out-ul pe locul al treilea și nu va juca în preliminariile Conference League. Formația lui Adrian Mutu a pierdut la CS Mioveni, scor 2-3, în ultima etapă, după o prestație modestă.

Victor Angelescu a oferit primele explicații după ce Rapidul a ratat barajul pentru Conference League. Patronul clubului giuleștean a dat vina pe lipsa de concentrare în meciul de la Mioveni, în care jucătorii lui Adrian Mutu au primit două goluri la numai câteva secunde după ce reușiseră să restabilească egalitatea.

„Nu am reacționat cum trebuie, până la urma a fost un sezon bun, ne-am îndeplinit obiectivul și acum ne facem calcule pentru sezonul următor. Nu pot să zic neapărat lipsa de experiență, asta este, nu am jucat ceea ce trebuie pentru a emite pretenții pentru Europa, ne vom pregăti pentru sezonul următor.

Reclamă

Am primit o notificare și ni s-a spus că nu avem șanse, dar, oricum, ar fi trebuit să câștigam cu Mioveni. Sincer, cred că a venit din partea Federației, nu am citit-o eu, dar așa stiu. Sunt amărât din cauza meciului, pentru că ar fi trebuit să câștigam.

E clar că suntem echipa mai bună, nu am putut să ne concentrăm, cred că presiunea și-a spus cuvântul într-un mod negativ. Acum vom lua o mica pauză și vom pregăti următorul sezon”, a declarat Victor Angelescu, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Rapid a pierdut procesul cu Julio Cesar! Giuleștenii, obligați să plătească 600.000 de euro
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
Vezi toate știrile
Citește și