Închide meniul

Rapid s-a înţeles cu CFR Cluj pentru transferul lui Marko Dugandzic. Unde s-au împotmolit negocierile cu atacantul

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 iulie 2022, 10:38

Rapid s-a înţeles cu CFR Cluj pentru transferul lui Marko Dugandzic. Unde s-au împotmolit negocierile cu atacantul

Rapid s-a înţeles cu CFR Cluj pentru transferul lui Marko Dugandzic

Marko Dugandzic, într-un meci CFR Cluj - FCSB / Hepta

Rapid s-a înţeles cu CFR Cluj pentru transferul lui Marko Dugandzic. Atacantul de 28 de ani nu a ajuns încă la un numitor comun în legătură cu salariul său, nefiind mulţumit de suma oferită de echipa lui Adi Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid va plăti 400.000 de euro pentru Dugandzic, susţine gsp.ro, şi are şansa să îşi acopere postul de atacant, la începutul Superligii, în care echipa Briliantului are parte numai de meciuri tari, urmând cele cu FCSB şi Universitatea Craiova.

Rapid s-a înţeles cu CFR Cluj pentru transferul lui Marko Dugandzic

Conform sursei citate, Dugandzic avea un salariu de 20.000 de euro pe lună la CFR, plus o sumă restantă de primit de la ardeleni. Rapid i-a oferit 10.000 de euro pe lună. Cel mai probabil, bucureştenii vor mai creşte oferta pentru a-l convinge pe croatul cotat la 500.000 de euro.

Se pare că giuleştenii au încercat şi pista Jefte Betancor, jucător adus de CFR în această vară de la Farul. Atacantul în vârstă de 29 de ani a mai fost dorit şi de Gigi Becali, la FCSB.

Dan Petrescu, răspuns despre o posibilă plecare a lui Jefte Betancor la Rapid

CFR Cluj o va întâlni pe Inter Club d’Escaldes, în turul doi preliminar din Conference League. Înainte de partidă, la conferinţa de presă, Dan Petrescu a fost întrebat despre o posibilă plecare a lui Jefte Betancor, la rivala din campionat, Rapid. „Bursucul” a declarat că şi-l doreşte pe atacant în continuare în Gruia, însă conducerea clubului este cea care decide dacă va rămâne.

Reclamă

„Jefte Betancor nu va pleca, dar… Eu nu citesc presa și, chiar dacă ar scrie ceva, nu mă mai surprinde nimic. Presa poate să scrie ce vrea.

Eu nu sunt patronul, ca să decid, dar, în opinia mea, Jefte nu o să plece dacă sunt eu antrenor. În rest, nu pot face eu mai multe, nu e problema mea. Eu trebuie să antrenez jucătorii pe care-i am la dispoziție”, a declarat Dan Petrescu.

Jefte Betancor a bifat o singură partidă ca titular pentru CFR Cluj, cea cu Rapid, din prima etapă de Liga 1. Totodată, atacantul a mai fost folosit în Supercupa României, precum şi în partida tur din primul tur preliminar din Champions League, cu Pyunik Erevan.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și