Închide meniul

Dan Petrescu, răspuns despre o posibilă plecare a lui Jefte Betancor la Rapid: „Nu sunt patron”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2022, 8:31

Dan Petrescu, răspuns despre o posibilă plecare a lui Jefte Betancor la Rapid: „Nu sunt patron

Cum a ajuns Dan Petrescu s[ evolueye pentru Chelsea

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj/ Hepta

Dan Petrescu a oferit o primă reacţie, după ce s-a zvonit că Jefte Betancor ar fi dorit de Rapid. Antrenorul campioanei declară că se bazează în continuare pe serviciile atacantului spaniol, în ciuda interesului arătat de „giuleşteni”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jefte Betancor a fost transferat în această vară de CFR Cluj, de la Farul. Atacantul în vârstă de 29 de ani a mai fost dorit şi de Gigi Becali, la FCSB.

Dan Petrescu, răspuns despre o posibilă plecare a lui Jefte Betancor la Rapid

CFR Cluj o va întâlni pe Inter Club d’Escaldes, în turul doi preliminar din Conference League. Înainte de partidă, la conferinţa de presă, Dan Petrescu a fost întrebat despre o posibilă plecare a lui Jefte Betancor, la rivala din campionat, Rapid. „Bursucul” a declarat că şi-l doreşte pe atacant în continuare în Gruia, însă conducerea clubului este cea care decide dacă va rămâne.

„Jefte Betancor nu va pleca, dar… Eu nu citesc presa și, chiar dacă ar scrie ceva, nu mă mai surprinde nimic. Presa poate să scrie ce vrea.

Eu nu sunt patronul, ca să decid, dar, în opinia mea, Jefte nu o să plece dacă sunt eu antrenor.

Reclamă

În rest, nu pot face eu mai multe, nu e problema mea. Eu trebuie să antrenez jucătorii pe care-i am la dispoziție”, a declarat Dan Petrescu.

Jefte Betancor a bifat o singură partidă ca titular pentru CFR Cluj, cea cu Rapid, din prima etapă de Liga 1. Totodată, atacantul a mai fost folosit în Supercupa României, precum şi în partida tur din primul tur preliminar din Champions League, cu Pyunik Erevan.

Dan Petrescu are emoții și cu Inter Escaldes

Dan Petrescu are emoții și cu Inter Escaldes, adversara celor de la CFR Cluj în turul 2 preliminar Conference League. „Bursucul” a lăudat echipa din Andorra. Petrescu crede că ardelenii vor avea viață grea.

Reclamă 4 / 0/3

„Important e să câștigăm. Am văzut cele două meciuri ale lor din Champions League pe care le-au jucat, am mai văzut două meciuri din campionatul lor de acasă. Nu e ușor să analizezi o echipă nouă, sunt 10 jucători spanioli, un român, și restul sunt internaționali din Andorra, cu 60-70 de meciuri.

E clar că e cea mai bună echipă din ultimii trei ani, a luat trei campionate. Orice campioană, indiferent din ce țară e, are ADN-ul ei, chiar dacă e din San Marino sau Gibraltar. Orice meci cu o campioană e foarte greu, mai ales în Europa. Dacă vedeți rezultatele, nu mai sunt diferențe mari, nu mai sunt echipe mici și echipe mari. E un meci foarte greu și trebuie să-l pregătești foarte bine.

Normal, diferența e mare. Și armenii aveau jucători de națională. Peste tot sunt jucători buni. Când jucăm cu echipe mici nu se știe niciodată. Jucătorii spanioli, indiferent de unde îi iei, știu fotbal. Au 10 jucători peste 33 de ani, cu experiența. O să vină Feher, singurul român al lor, a declarat că își joacă șansa, o șansă mai mică, dar o joacă. Toți jucătorii vor da 200%. În retur ei au speranțe mari, pentru că e la altitudine mare și toate echipele au suferit. Noi trebuie să ne gândim doar la meciul ăsta.

Niciodată în cupele europene n-au pierdut la scoruri mari. Sunt convins că se vor organiza în 4-4-2, se vor apăra și vor juca pe contraatac și faze fixe. Asta vor face. Dar nu mai e diferența care era înainte. Nu e chiar așa. Nicio echipă care a câștigat campionatul e slabă. Până în Andorra facem opt ore cu totul. Va fi o deplasare foarte grea. Trebuie să câștigam toate meciurile, ăsta e obiectivul„, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului cu Inter Escaldes.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și