Închide meniul

Rareş Ilie e peste Octavian Popescu. Dumitru Dragomir: „E mai bun decât Tavi Popescu la această oră! Inclusiv la educație!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 mai 2022, 17:13

Rareş Ilie e peste Octavian Popescu. Dumitru Dragomir: „E mai bun decât Tavi Popescu la această oră! Inclusiv la educație!”

Dumitru Dragomir i-a comparat pe Rareş Ilie şi Octavian Popescu

Dumitru Dragomir, în cadrul unui eveniment / Hepta

Rareş Ilie e peste Octavian Popescu, atunci când vine vorba de valoarea celor doi. Cel puţin aşa susţine Dumitru Dragomir, cel care afirmă faptul că fotbalistul de la Rapid îl depăşeşte pe starul lui Gigi Becali. Transfermarkt îl contrazice: rapidistul e cotat la 700.000 de euro, iar Popescu, la 3 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îl admir și pe Mutu, la fel ca și pe Miță (n.r. Mihai Iosif), sunt antrenori buni amândoi. Copiii Giuleștiului au crescut în valoare, iar cel pe care l-a adus fiul meu la Rapid, Rareș Ilie este cel mai bun tânăr jucător din țară la această oră.

Rareş Ilie e peste Octavian Popescu: „Are aspect comercial mai bun decât Tavi Popescu”

E mai bun decât Tavi Popescu la această ora, pentru că are aspect comercial mai bun decât Tavi Popescu. O să mă întrebi ce înseamnă aspect comercial, și la înălțime, și la masă musculară, aspect fizic, inclusiv la educație, dacă vreți”, a declarat Dumitru Dragomir la PRO Arena.

În acest sezon, Liga 1 are doi rivali care la doar 19 ani fac senzaţie pe terenul de fotbal, Rareș Ilie de la Rapid și Octavian Popescu de la FCSB.

Ilie si Tavi impresionează cu prestaţiile lor în acest sezon, în special Rareş Ilie care a avut o evoluţie extrem de bună la debutul său în Liga 1. Jucătorul celor de la Rapid s-a remarcat atât prin calitățile pe care le-a arătat pe teren, cât și prin golurile pe care le-a marcat.

Reclamă

Fotbalistul are 4 goluri marcate în ultimele 4 meciuri jucate, fiind decisiv pentru echipa sa de multe ori în acest sezon. De partea cealaltă, Popescu a înscris de 9 ori, în 36 de partide.

Rareş Ilie a vorbit deschis şi despre rivalitatea dintre el şi Octavian Popescu

Rares Ilie a vorbit despre rivalitatea cu Octavian Popescu. Primul a fost urmărit de Torino. De cealaltă parte, Gigi Becali i-a fixat preţul lui Tavi la 50 de milioane de euro.

„Eu văd o rivalitate benefică. Nu e ca și cum am fi rivali, noi suntem prieteni, ne cunoaștem de la U21. Eu îi doresc tot binele din lume și mă bucur pentru el când are reușite. E o rivalitate care mă ambiționează mai mult și probabil că și pe el.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că suntem diferiți, dar avem unele asemănări. El e mai rapid, eu sunt mai puternic. Nu m-am gândit la asta, dar fiecare încearcă să îmbunătățească unde stă mai rău și încearcă să fie mai bun decât celălalt”, a declarat Rareș Ilie, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Octavian Popescu e cotat la 3 milioane de euro, iar Rareş Ilie, la 700.000 de euro
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” Vezi toate știrile
Citește și