Închide meniul

Ianis Stoica și Rareș Ilie, doriți la pachet în Serie A! Ce echipă vrea să pună mâna pe „perlele” de la FCSB și Rapid

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 aprilie 2022, 17:14

Ianis Stoica și Rareș Ilie, doriți la pachet în Serie A! Ce echipă vrea să pună mâna pe „perlele de la FCSB și Rapid

Ianis Stoica și Rareș Ilie au impresionat în acest sezon de Liga 1

Hepta

Ianis Stoica și Rareș Ilie, doi dintre cei mai buni tineri jucători din Liga 1, sunt doriți la un club din Serie A. Italienii vor să pună mâna pe „perlele” de la FCSB și Rapid la pachet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica, de la FCSB, şi Rareş Ilie, de la Rapid, sunt în atenţia clubului Torino, informează Tuttosport.

Ianis Stoica și Rareș Ilie, doriți la pachet la Torino

Italienii îi descriu pe cei doi puști români drept jucători de perspectivă, „foarte interesanți”.

„Torino a pus ochii pe doi tineri foarte interesanți, din școala românească: unul joaca la Steaua, denumită acum FCSB, iar celălalt este la Rapid Bucuresti.

Primul se numește Ianis Stoica, 19 ani, jucător de atac ce poate opera în centrul liniei, dar și în benzi. Al doilea se numește Rareș Ilie, tot în vârstă de 19 ani, e caracterizat de forță”, scriu jurnaliștii italieni, conform sursei citate.

Reclamă

Ianis Stoica are șapte goluri și patru assist-uri în 27 de meciuri disputate în actualul sezon de Liga 1, în timp ce Rareș Ilie se laudă cu cinci goluri și nouă pase decisive în 32 de partide de campionat.

Zilele trecute, presa italiană scria despre interesul clubului Torino pentru alţi doi jucători de la FCSB, Octavian Popescu şi Darius Olaru.

Torino ocupă locul 11 în clasamentul campionatului italian, cu 40 de puncte obţinute în 32 de meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

Rareș Ilie ar putea să fie convocat la naționala României

Edi Iordănescu a dezvăluit că este tentat să îl cheme pe Rareş Ilie, fotbalistul de 19 ani de la Rapid care a impresionat în acest sezon.

„Rareș Ilie a fost o soluție din primul minut în care am venit, l-am avut în nucleul de jucători pe care îl monitorizăm. Acum face pași importanți ca să intre mai repede în vederile noastre, în sensul unei convocări. E bine că mai poate fi folosit la loturile de vârstă inferioare, e un turneu final la anul.

Să vedem ce strategie vom face, împreună cu Florin Bratu. Rareș, dacă o ține pe aceeași linie… pentru că până acum avea evoluții constant bune, dar nu era eficient.

Acum a început să-și îmbunătățească cifrele și cred că e o chestiune de timp, până la următoarea acțiune. E foarte posibil să-l vedeți la echipa națională”,a spus Edi Iordănescu la digisport.ro.

Gigi Becali a primit o ofertă oficială, de la Arsenal, pentru Ianis Stoica

FCSB a fost aproape să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. Gigi Becali putea să îl vândă pe Ianis Stoica la un club uriaş din Europa. Noua „perlă” a patronului vicecampioanei României a fost ofertată de Arsenal.

7,5 milioane de euro este oferta facută de Arsenal pentru fiul lui Pompiliu Stoica. Gigi Becali vrea să profite de bugetul de care dispune ocupanta locului 5 din Premier League şi cere mai mult.

„Eu la ora asta am 7.5 milioane de euro (n.r. oferta) pe Ianis Stoica. (Reporter: De la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20% (n.r dintr-un viitor transfer)„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și