Închide meniul

Sergiu Hanca, la un pas de Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru pe piața transferurilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 iulie 2022, 9:26

Sergiu Hanca, la un pas de Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru pe piața transferurilor

Sergiu Hanca a jucat în Liga 1 pentru Dinamo

Sergiu Hanca, în timpul unui interviu pentru Antena Sport / Captură Antena Sport

Sergiu Hanca e aproape să semneze cu Universitatea Craiova. Ar fi cel mai important transfer făcut în această vară de formația patronată de Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, negocierile dintre Hanca și Universitatea Craiova sunt foarte avansate. Oltenii s-ar fi înțeles cu Cracovia, actualul club al internaționalului român, și ar urma să obțină semnătura acestuia din postura de jucător liber!

Sergiu Hanca, la un pas de Universitatea Craiova

În vârstă de 30 de ani, Sergiu Hanca evoluează la Cracovia din ianuarie 2019, când a fost transferat de la Dinamo. Românul a adunat 115 partide în tricoul polonezilor, reușind 19 goluri și 20 de assist-uri.

În prezent, Sergiu Hanca e cotat la un milion de euro. Contractul său cu Cracovia era scadent până în 2025, dar polonezii au convenit să-l lase să plece.

De-a lungul carierei, Hanca a mai evoluat pentru FC Snagov, Bihor Oradea și ASA Târgu Mureș. La naționala României a adunat șapte convocări.

Reclamă

Universitatea Craiova a vrut să-l aducă în această vară și pe Alexandru Mitriță, dar acesta a fost deturnat în ultima clipă de Marius Șumudică, care l-a adus la Al-Raed.

Ivant Martic și Raul Silva sunt singurii jucători nou-veniți la Universitatea Craiova în acest mercato. La capitolul plecări se numără Ovidiu Bic (U Cluj), Marius Constantin (FC Argeș), Florin Borța (Petrolul), Atanas Trică (CSA Steaua), Ionuț Mitran (CSM Slatina), Antoine Conte (liber de contract) și Lyes Houri (Fehervar).

Universitatea Craiova îl aduce și pe Rivaldinho

Rivaldinho e aproape de Universitatea Craiova! Oltenii mai au de pus la punct ultimele detalii ale contractului atacantului de 27 de ani, care revine în România după doi ani.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul cotat la 300.000 de euro a evoluat ultima oară la Cracovia şi, conform fanatik.ro, negociază de aproape o lună transferul la echipa lui Mihai Rotaru.

Iniţial, fiul marelui Rivaldo a cerut un salariu lunar de 20.000 de euro, fiind dispus să accepte şi 15.000 de euro. Oltenii i-au oferit 10.000 de euro şi pare că acesta este salariul final pe care sud-americanul îl va avea la revenirea în Superliga.

Rivaldinho a evoluat în 23 de meciuri în toate competiţiile pentru Cracovia. El şi-a trecut în cont două goluri şi două pase decisive, în cele puţin peste 1000 de minute adunate.

De la Farul, Rivaldinho a plecat în august 2020, după un an şi jumătate. El a evoluat în 42 de partide în toate competițiile în tricoul negru-albastru, reușind să înscrie 15 goluri și să ofere două pase decisive. El a câştigat cu dobrogenii Cupa României.

Oltenii l-au pierdut pe Mirko Pigliacelli

Portarul italian a jucat pentru ultima oară în tricoul formației din Bănie, în remiza contra lui Sepsi, scor 2-2, din prima etapă a Superligii. Italianul și-a încheiat înțelegerea cu Universitatea Craiova în această vară și a semnat cu Palermo, formație care evoluează în Serie B.

Mirko Pigliacelli a dezvăluit că el și-ar fi dorit să rămână în Bănie, însă conducătorii clubului au amânat să-i ofere prelungirea contractului. În cele din urmă, portarul de 29 de ani s-a săturat să aștepte și a acceptat oferta primită de la Palermo.

„E grea despărțirea pentru că aici am stat foarte bine. Au fost 4 sezoane super pentru mine, m-am simțit foarte bine. Acum s-a terminat și începe o nouă eră. Eu am fost tot timpul la dispoziția lui Mister (n.r. – Laszlo Balint), iar el a decis să mă bage în teren. A trebuit să îmi fac datoria pentru echipa pentru care am jucat, nu m-am ggândit la nicio accidentare. A fost un meci foarte echilibrat. Am avut 2-0, dar ei au făcut un meci bun și au avut cel puțin 4 ocazii mari. Cred că rezultatul e corect.

Reclamă

(N.r. – Despre prelunirea contractului cu Craiova) N-am vrut eu? Contractele se fac în doi. Eu acum o lună am vorbit și au zis că prelungim, prelungim. N-a mai sunat nimeni (n.r. – de la Craiova), apoi a venit oferta de la Palermo și nu am putut să refuz. E o echipă cu istorie mare și sper s-o ducem unde îi e locul, în Serie A. Le mulțumesc fanilor Craiovei, a fost minunat ce am simțit aici și cum s-au purtat cu mine. Acum mă duc acasă, la Roma.”, a spus Mirko Pigliacelli, potrivit digisport.ro.

 

Recomandări
  • Sergiu Hanca, la un pas de Universitatea Craiova
  • Lovitură dată de Mihai Rotaru pe piața transferurilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:15 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 10:10 BREAKING NEWSAdrian Mititelu Jr e la terapie intensivă! Fiul lui Adrian Mititelu, la un pas să se otrăvească! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” Vezi toate știrile
Citește și