Închide meniul

Toate reacțiile după ce Sepsi și Botoșani au încheiat play-out-ul pe locurile de baraj de Conference League!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 mai 2022, 22:50 / Actualizat: 17 mai 2022, 0:08

Toate reacțiile după ce Sepsi și Botoșani au încheiat play-out-ul pe locurile de baraj de Conference League!

FC Botoșani și Sepsi au terminat pe locuri de Conference League

FC Botoșani și Sepsi au terminat pe locuri de Conference League / Hepta

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Ilyeș, antrenor secund Sepsi: „Echipa a început să joace odată cu venirea lui Bergodi. Sperăm ca conducerea să aducă câtiva jucători de valoare. Daca reușim, avem vise mai mari”. 

Sepsi și FC Botoșani, pe locurile de Conference League 

Valeriu Iftime, patron FC Botoșani: „Din câte ştiu eu, dar nu sunt foarte bine informat, adică nu ştiu ce prevede regulamentul, dacă Sepsi câştigă Cupa României, vom juca baraj cu Rapid, acasă la noi. E o situaţie nemaiîntâlnită ce avem noi acum. E o chestiune care nu ar trebui să ne dea atâta bătaie de cap, habar nu am dacă scrie în vreun regulament. Dar aşa cum jucăm noi, acum, în România, nu ştiu dacă sunt regulamente pe lumea asta care să acopere toate situaţiile. Noi trebuia să batem Dinamo, ca să fim pe locul 7, pentru că aveam şi o sută de mii de euro în plus la buget. Dacă Sepsi nu ia cupa, jucăm la ei, regulamentul rezolvă situaţia asta. Dacă Sepsi ia cupa, atunci lucrurile se complică. Eu vreau să ia cupa şi să jucăm la Botoşani un meci măcar, e frumos. Eu cred că va fi Botoşani – Rapid la Botoşani şi câştigătoarea joacă acasă la Craiova. Eu aş prefera un meci acasă la noi, pentru bucuria spectatorilor”, a declarat Iftime, la Orange Sport.

Vitalie Damașcan, atacant Sepsi: „Sunt fericit că am marcat. Am foarte inspirat, Ișvan a centrat, primul gând a fost să fac o foarfecă, mi-a ieșit bine. Aceste lucruri nu au nimic în comun cu fotbalul, indiferent de naționalitate și culoarea pielii. Oamenii care sunt competenți să ia măsuri. Ne-a părut rău că nu am prins play-off, avem un meci greu săptămâna asta. Câștigând Cupa putem repara tot ce am făcut greșit. Se investește în acest club. Acest oraș merită Cupa.

Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani: „Se poate pune problema să mă vedeți mai departe. Deocamdată sunt la FC Botoșani, mai sunt de jucat două meciuri, apoi voi discuta cu domnul Iftime și vom vedea ce se va întâmpla.

Reclamă

Va veni și timpul acela când antrenorul Marius Croitoru va face pasul la altă echipă. După trei ani de zile, consider că am făcut o treabă destul de bună la Botoșani. Asta nu înseamnă că nu voi mai continua aici, vom vedea.

Sunt doi jucători străini semnați cu FC Botoșani în momentul acesta, doi jucători în care eu am încredere”.

Cu toate că Sepsi și Botoșani au terminat pe locurile de baraj, cele două echipe nu știu dacă se vor duela. Echipa covăsneană e prezentă și în finala Cupei României, împotriva lui FC Voluntari. Dacă o va câștiga, formația lui Bergodi își asigură automat prezența în preliminariile Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

În acest caz, prebarajul se va juca între FC Botoșani și Rapid, ocupanta locului al treilea din play-out. Barajul Sepsi – Botoșani rămâne în picioare doar dacă Sepsi pierde finala Cupei. Regulamentul FRF nu a prevăzut această situație și va clarifica lucrurile în cursul zilei de mâine.

Rezultatele înregistrate azi:

  • CS Mioveni – Rapid 3-2
  • Clinceni – Botoșani 0-4
  • FC U Craiova 1948 – Sepsi 0-5

Clasamentul din play-out:

1. Sepsi 42 de puncte
2. FC Botoșani 41 de puncte
3. Rapid 39 de puncte
4. FC U Craiova 1948 34 de puncte
5. UTA 33 de puncte
6. CS Mioveni 31 de puncte

Sursa: Flashcore
Recomandări
  • Sepsi și FC Botoșani, pe locuri de Conference League
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) Vezi toate știrile
Citește și