Închide meniul

Toni Petrea nu își dorește ca Florin Tănase să se transfere în China: ”E golgheter, normal că-l vreau la FCSB!”

Dragoș Vasile Publicat: 23 iulie 2022, 13:30

Reclamă
Toni Petrea nu își dorește ca Florin Tănase să se transfere în China: ”E golgheter, normal că-l vreau la FCSB!”

Florin Tănase este căpitanul FCSB

Florin Tănase este căpitanul FCSB / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea nu își dorește ca Florin Tănase să se transfere în China. Antrenorul FCSB vrea ca golgheterul ultimelor două sezoane din România să îmbrace în continuare tricoul roș-albastru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase este cel mai bine plătit jucător al vicecampioanei, cu un salariu lunar de 30.000 de euro. Acesta a intrat în conflict cu Gigi Becali, care vrea să îl vândă în China pentru 3 milioane de euro.

Toni Petrea nu își dorește ca Florin Tănase să se transfere în China

”De Tănase, ce s-a întâmplat? N-am ce să clarific cu el. Și-a spus punctul de vedere, nu am ce să discut cu el. Nu am asistat la presupusele negocieri pentru Tănase. Nu pot să mă bucur sau să mă întristez.

Tănase își vede de treabă, e un profesionist. E golgheter, normal că mi-l doresc. Mi-aș dori pentru el să prindă un contract mai bun, dar, pentru noi, îmi doresc să rămână”, a declarat Toni Petrea la conferința de presă a meciului cu Rapid.

Gigi Becali „tremură” că nu își ia milioanele pe Florin Tănase

Gigi Becali „tremură” că nu își ia milioanele pe Florin Tănase, după Saburtalo – FCSB 1-0. Patronul vicecampioanei este hotărât să își vândă vedetele și ulterior, „în 2-3 ani”, să lichideze clubul pe care îl finanțează de 19 ani.  

Reclamă

Gigi Becali anunța că transferul lui Florin Tănase în China este realizat „în proporție de 90%”. În urma tranzacției respective, latifundiarul din Pipera ar urma să încaseze 3 milioane de euro.  

Între timp, lucrurile s-au complicat în privința transferului lui Tănase. După înfrângerea rușinoasă din preliminariile Conference League, Becali a dezvăluit că negocierile au stagnat din cauza unei neînțelegeri între impreasari. 

„Transferul lui Tănase era ca şi făcut. Eu zic că e făcut. A stagnat un pic că e ceartă între impresari. Prin altcineva s-a făcut. Tănase l-a anunţat pe un agent italian, ălora nu le convine. I-am zis: ‘Pentru ce mai semnezi cu italianul?’. Ca să nu mai poată alţi impresari să aducă oferta”, a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Pițurcă, convins că lui Florin Tănase i s-ar potrivi campionatul Chinei

Victor Pițurcă a comentat posibilul transfer al lui Florin Tănase în campionatul Chinei. Fostul atacant și antrenor al Stelei asigură că e momentul oportun pentru o astfel de mutare.

„Piți” e convins că FCSB va avea de suferit dacă își va căpitanul cu 3 milioane de euro. Shanghai Port ar fi echipa care insistă pentru golgheterul ultimelor două sezoane din campionatul României.

Nu mi se pare ciudat, din contră. Dacă el a fost golgheter, era normal să se intereseze anumite echipe de el. De ce în China? Acolo sunt banii. Să îl vedem prima dată plecat… gata, dacă a găsit Gigi echipă, pleacă imediat.

Va fi un minus pentru FCSB dacă pleacă Tănase, era un jucător important pentru echipă. Dar poate e cazul să plece și el. Toată lumea ar vrea să îl vadă într-un campionat mai puternic, dar poate e mai bine așa. E mai slab campionatul în China. Poate e mai bine și pentru națională„, a declarat Victor Pițurcă la Pro Arena.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan, învinsă de Lee Ho Ching. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și