Închide meniul

Gigi Becali „tremură” că nu își ia milioanele pe Florin Tănase, după Saburtalo – FCSB 1-0! De ce riscă să pice transferul în China

Cosmin Cioboată Publicat: 21 iulie 2022, 23:31

Gigi Becali „tremură că nu își ia milioanele pe Florin Tănase, după Saburtalo – FCSB 1-0! De ce riscă să pice transferul în China

Florin Tănase, analiză dură după FCSB - U Cluj 1-1

Florin Tănase, în timpul unui meci al FCSB-ului / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Gigi Becali „tremură” că nu își ia milioanele pe Florin Tănase, după Saburtalo – FCSB 1-0
  • De ce riscă să pice transferul în China

Gigi Becali „tremură” că nu își ia milioanele pe Florin Tănase, după Saburtalo – FCSB 1-0! Patronul vicecampioanei este hotărât să își vândă vedetele și ulterior, „în 2-3 ani”, să lichideze clubul pe care îl finanțează de 19 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ieri, Gigi Becali anunța că transferul lui Florin Tănase în China este realizat „în proporție de 90%”. În urma tranzacției respective, latifundiarul din Pipera ar urma să încaseze 3 milioane de euro.

Gigi Becali „tremură” că nu își ia milioanele pe Florin Tănase, după Saburtalo – FCSB 1-0

Între timp, lucrurile s-au complicat în privința transferului lui Tănase. După înfrângerea rușinoasă din preliminariile Conference League, Becali a dezvăluit că negocierile au stagnat din cauza unei neînțelegeri între impreasari.

Reclamă

„Transferul lui Tănase era ca şi făcut. Eu zic că e făcut. A stagnat un pic că e ceartă între impresari. Prin altcineva s-a făcut. Tănase l-a anunţat pe un agent italian, ălora nu le convine. I-am zis: ‘Pentru ce mai semnezi cu italianul?’. Ca să nu mai poată alţi impresari să aducă oferta.”, a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

Recent, căpitanul de la FCSB a semnat cu P&P Sport Management, firma de impresariat a lui Federico Pastorello, unul dintre cei mai influenți agenți din fotbalul mondial.

Reclamă

Gigi Becali a ajuns la saturație după ultimele rezultate înregistrate de FCSB. Latifundiarul din Pipera promite că nu își va mai investi banii în transferuri de jucători și salarii exagerate. Becali l-a luat din nou în vizor pe Florin Tănase, cel mai bine plătit jucător de la FCSB, cu un salariu de 30.000 de euro/lună.

„Eu zic că mă las de fotbal, nu mai dau bani, am băut gaz? 5 bani nu mai dau. Doamne, iartă-mă! Cum să îi mai dau banii mei lui Tănase? Nu, tată, la revedere, s-a terminat prostia. Eram mai tânăr. Acum la revedere. Eu mă retrag, da!”, a mai declarat patronul FCSB.

Gigi Becali a făcut anunțul momentului după umilința FCSB-ului din Georgia

Gigi Becali a făcut un anunț furibund după umilința FCSB-ului din Georgia. Vicecampioana României a fost învinsă de FC Saburtalo Tbilisi, scor 0-1, în manșa tur din turul 2 preliminar al Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul partidei, Becali a avut un mesaj clar și răspicat: va ieși din fotbal în 2-3 ani.

Gigi Becali a ajuns la concluzia că FCSB nu are valoare, după ultima înfrângere suferită. Latifundiarul din Pipera își propune să lichideze clubul în viitorul apropiat:

„E adevărat, e ruşine, dar nu să subjuge. Cum să subjuge? Asta când e 2-0 sau 3-0. Spuneţi ce vreţi, eu vă spun ce cred eu. Eu cred că noi n-avem valoare. Eu cred că am rămas în urmă şi cu valorile jucătorilor şi cu sistemul ăsta de pregătire, de antrenament. Eu aşa cred. Eu ies din fotbal, ies în 2-3 ani. Am luat hotărârea. Închid, lichidez! Nu mai am de unde să scot bani. Niciodată nu comandă cineva averea mea. Îmi scot banii şi la revedere!”, a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

FCSB, înfrângere rușinoasă în fața lui Saburtalo

FCSB a suferit o rușine istorică în turul 2 preliminar al Conference League. Roș-albaștrii au plecat învinși din Georgia, la căpătul unui meci în care au fost dominați la toate capitolele.

FCSB a scăpat cu doar un gol încasat în meciul cu Saburtalo. Georgienii și-au creat mai multe ocazii la poarta lui Târnovanu, dar nu au fost inspirați la finalizare. Unica reușită a venit în minutul 41.

Jucătorii lui Saburtalo le-au predat o lecție de contraatac celor de la FCSB. Totul a plecat de la minge respinsă de apărarea gazdelor. Ovidiu Popescu a atacat ezitant un jucător georgian la mijlocul terenului și i-a oferit spațiu de manevră. Atacul a fost dezvoltat în partea stângă, unde Cordea a coborât prea târziu să-l dubleze pe Haruț.

Balonul a fost scos la marginea careului de 16 metri, pentru un șut fără preluare a lui Nonikashvili, care a avut culoar liber spre poarta lui Târnovanu. Jucătorii lui FCSB n-au ieșit la timp la întâmpinarea adversarului și au fost taxați. Șutul, la firul ierbi, a trecut pe sub Ștefan Târnovanu.

Reclamă

Lui FCSB i-a trecut glonțul pe la ureche și în minutul 11, când Sikharulidze a reluat cu capul puțin peste poartă chiar de lângă debutantul Joonas Tamm.

Saburtalo putea să marcheze și în prelungirile primei părți, când Ovidiu Popescu a pasat direct la adversar în interioriul propriului careu. Ștefan Târnovanu și-a mai spălat însă din păcatele de la golul din minutul 41. În startul reprizei secunde, Târnovanu a mai intervenit și la un șut al georgienilor din șase metri.

Cele mai mari ocazii ale FCSB-ului i-au aparținut lui Andrei Cordea și Florinel Coman. Fostul jucător de la Academica Clinceni a avut două șuturi bune parate de portarul advers, în ce timp ce „Mbappe de România” a șutat în bară.

Returul dintre FCSB și Saburtalo este programat pe 28 iulie, pe Arena Națională. În sezonul trecut, roș-albaștrii au fost eliminați tot în turul 2 al preliminariilor Conference League, de Șahtior Karagandy.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”