Închide meniul
NEWS ALERT

Toni Petrea rămâne la FCSB. I-a dat răspunsul final lui Gigi Becali. Reacţia imediată a fanilor

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 mai 2022, 12:27

Toni Petrea rămâne la FCSB. I-a dat răspunsul final lui Gigi Becali. Reacţia imediată a fanilor

Toni Petrea rămâne la FCSB chiar dacă nu a câştigat titlul

Toni Petrea este antrenorul lui FCSB / Profimedia

Toni Petrea rămâne la FCSB. Antrenorul care a ratat titlul cu roş-albaştrii este decis să stea pe banca roş-albaştrilor şi în sezonul viitor. A purtat deja o discuţie cu Gigi Becali şi l-a anunţat decizie a luat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul roş-albaştrilor anunţase deja că este mulţumit de Toni Petrea şi că nu ia în calcul să schimbe antrenorul. Totuşi, nu ştia dacă fostul secund al lui Laurenţiu Reghecampf va dori să continue.

Toni Petrea rămâne la FCSB

Liderul suporterilor de la FCSB, Gheorghe Mustaţă, a dezvăluit că Petrea va rămâne la echipă. A purtat o discuţie cu el chiar la baza de antrenament a vicecampioanei.

Am fost special la baza din Berceni. Direct la biroul lui Toni Petrea. Era în ședință cu un fotbalist și am așteptat pe hol. Când am intrat a rămas surprins. I-am spus, dacă e adevărat că ai acceptat să semnezi cu noi pentru jucători, acum trebuie să rămâi pentru suporteri. Nu ne poți refuza.

Ai susținerea noastră și îți cerem să rămâi. Dacă nu rămâi, să nu te mai întorci vreodată pentru că nu te vom mai susține. Evident că a rămas mult timp înmărmurit, surprins, mirat. Primul gest al lui însă a fost să dea mâna cu mine și să mă îmbrățișeze.

Reclamă

A spus… voi continua cu voi, da, rămân. Suntem mai hotărâți ca niciodată să-l susținem și pe el și pe jucători, pe toți. Acum arătăm cine e Steaua, cum îi spunem noi acestei echipe care nu a retrogradat vreodată”, a declarat Mustață la Radio Sport 1, potrivit fanatik.ro.

Toni Petrea va avea pare de susţinere totală din partea ultraşilor, chiar dacă FCSB a rămas fără titlu din 2015.

Petrea nu venea la final să ne salute din cauza noastră. Credea că avem ceva cu el, dar noi nu pe el îl contestam, ci sistemul domnului Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, toți s-au lămurit. Pentru cum a vorbit Gigi în ultima perioadă, între noi și patron e pace. Cu MM am făcut pace de mult, iar de astăzi, Petrea are susținerea noastră totală. În aceste condiții, sezonul viitor defilăm”, a mai spus Gheorghe Mustaţă.

Gigi Becali și Mihai Stoica au lămurit situația lui Toni Petrea la FCSB

Gigi Becali a răspuns scurt și la obiect când a fost întrebat dacă vrea alt antrenor la FCSB: „Nu!”, a spus latifundiarul din Pipera. Mihai Stoica anunţase că tehnicianul readus la echipă în luna noiembrie va trebui să se hotărască, în cel mai scurt timp, dacă vrea să își prelungească sau nu înțelegerea.

Eu deja am vorbit cu Toni Petrea despre programul de pregătire din vară, unde vom merge și ce vom face. Discuția a fost că el va vorbi cu Gigi. Dacă se înțeleg, bine. Dacă nu, asta e, căutăm alt antrenor. Eu l-am simțit că va continua totuși.

Planul B? Am niște idei de posibili înlocuitori, dar nu-s de acord cu ele (n.r. – râde). Eu vreau să rămână Toni și să mai crească Pintilii până când va avea și el licența PRO. Cred că nici Gigi nu are dubii, doar la Toni mi-e teamă, să nu refuze iar, ca vara trecută.

Aștept să îmi spună ce au discutat. Acum, după meciul cu CFR, vor discuta.”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Recomandări
  • Toni Petrea rămâne la FCSB şi în sezonul viitor
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și