Închide meniul

Gigi Becali și Mihai Stoica au lămurit situația lui Toni Petrea la FCSB: „Planul B?”. Ce se va întâmpla după derby-ul cu CFR Cluj

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 mai 2022, 23:42

Gigi Becali și Mihai Stoica au lămurit situația lui Toni Petrea la FCSB: „Planul B?. Ce se va întâmpla după derby-ul cu CFR Cluj

Gigi Becali și Mihai Stoica au vorbit despre viitorul lui Toni Petrea la FCSB

Toni Petrea, dorit în continuare de Gigi Becali și Mihai Stoica la FCSB / Colaj Hepta

Gigi Becali și Mihai Stoica au lămurit situația lui Toni Petrea la FCSB. Cei doi au anunțat că își doresc ca antrenorul de 47 de ani să continue pe banca „roș-albaștrilor”, chiar dacă vor încheia sezonul pe locul al doilea în Liga 1, în spatele lui CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a răspuns scurt și la obiect când a fost întrebat dacă vrea alt antrenor la FCSB: „Nu!”, a spus latifundiarul din Pipera, pentru digisport.ro.

Gigi Becali și Mihai Stoica au lămurit situația lui Toni Petrea la FCSB

În ciuda dorinței patronului FCSB, cuvântul final îi va aparține chiar lui Toni Petrea. Mihai Stoica a dezvăluit că tehnicianul readus la echipă în luna noiembrie va trebui să se hotărască dacă vrea să își prelungească sau nu înțelegerea.

Gigi Becali și Toni Petrea vor avea o discuție decisivă la finalul săptămânii, după derby-ul din ultima etapă, cu CFR Cluj.

Mihai Stoica este încrezător că Petrea va dori să continue la FCSB. Managerul general de la FCSB spune că, la ora actuală, nu există un plan B pus la punct pentru banca tehnică.

Reclamă

„Eu deja am vorbit cu Toni Petrea despre programul de pregătire din vară, unde vom merge și ce vom face. Discuția a fost că el va vorbi cu Gigi. Dacă se înțeleg, bine. Dacă nu, asta e, căutăm alt antrenor. Eu l-am simțit că va continua totuși.

Planul B? Am niște idei de posibili înlocuitori, dar nu-s de acord cu ele (n.r. – râde). Eu vreau să rămână Toni și să mai crească Pintilii până când va avea și el licența PRO. Cred că nici Gigi nu are dubii, doar la Toni mi-e teamă, să nu refuze iar, ca vara trecută.

Aștept să îmi spună ce au discutat. Acum, după meciul cu CFR, vor discuta.”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro

Reclamă 4 / 0/3

Toni Petrea, dorit în continuare la FCSB de Gigi Becali

Toni Petrea se află la cea de-a doua aventură la cârma FCSB-ului. Primul mandat s-a desfășurat în perioada iulie 2020 – mai 2021, la finalul căruia clubul din Berceni a ieșit tot pe locul secund în Liga 1.

În sezonul curent, câștigat tot de CFR Cluj, Petrea a avut un salariu lunar de 10.000 de euro din partea lui Gigi Becali.

Tehnicianul de 47 de ani a revenit la FCSB în luna noiembrie a anului trecut, după ce clubul lui Gigi Becali s-a despărțit de Edi Iordănescu. „Roș-albaștrii” au început sezonul 2021/2022 cu Dinu Todoran, al căruia mandat s-a încheiat după numai 7 partide.

Primul jucător care pleacă de la FCSB. Anunţul făcut de Gigi Becali după titlul câştigat de CFR Cluj

Gigi Becali a dezvăluit că Paulo Vinicius va părăsi FCSB la finalul stagiunii. Greșelile comise l-au costat scump pe fundașul brazilian, care a fost adus vara trecută chiar de la CFR.

În același timp, Andrei Miron și Iulian Cristea riscă să plece de la FCSB. Becali i-a criticat pe cei doi pentru greșelile din remiza cu FC Voluntari, 2-2, în urma căruia formația lui Toni Petrea a ieșit din cursa pentru titlu.

Gigi Becali spune că principala prioritate din următoarea campanie de transferuri va fi căutarea a doi fundași centrali.

„O să plece Vinicius. Degajează portarul… îţi dai seama dacă degajează portarul şi iei gol. Îţi dai seama ce fundaşi centrali avem. Îmi trebuie doi fundaşi centrali.

Reclamă

Eu nu ştiu, nu mai cheltui bani. Fundaşi centrali trebuie să luăm. Dacă Cristea dă ăla cu capul în faţa lui, Miron se uită la el. Trebuie şi atacant.

Vinicius a venit cu accidentare, nu avea meciuri în picioare. Dacă eram deştepţi la 2-1 îl băgam pe Vinicius şi trecea Cristea în faţă. Dar dacă am luat gol din offside.”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Gigi Becali și Mihai Stoica au lămurit situația lui Toni Petrea la FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și