Închide meniul
NEWS ALERT

Tudor Băluţă a semnat cu Farul Constanţa! O nouă lovitură dată de Gică Hagi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 iulie 2022, 17:53

Tudor Băluţă a semnat cu Farul Constanţa! O nouă lovitură dată de Gică Hagi

Tudor Băluţă, înainte de Farul - FCSB

Tudor Băluţă, într-un meci pentru Farul/ Hepta

Tudor Băluţă a semnat cu Farul Constanţa. O nouă lovitură pe piaţa transferurilor dată de Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul Constanţa continuă campania de transferuri. Echipa lui Gică Hagi l-a repatriat şi pe Tudor Băluţă. Mijlocaşul a semnat un contract valabil pe următorii 2 ani.

Tudor Băluţă a semnat cu Farul Constanţa

Începând de astăzi, mijlocașul Tudor Băluță este noul jucător al echipei noastre! În vârstă de 23 de ani (27.03.1999), Tudor Băluță a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani și astăzi va efectua primul antrenament în tricoul alb-albastru.

Produs al Academiei Hagi, Tudor Băluță a mai evoluat în carieră pentru cluburile Brighton (Anglia, Premier League), ADO Den Haag și Dinamo Kiev. Tudor Băluță are șapte selecții la naționala de seniori a României și este semifinalist al Campionatului European U21 din 2019„, a anunţat Farul Constanţa într-un comunicat de presă.

Tudor Băluţă a venit din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de Brighton în această vară. Cota de piaţă a lui Tudor Băluţă este de 1.800.000 de euro.

Reclamă

Gică Hagi a anunțat când va fi gata noul stadion al Farului!

Gică Hagi a anunțat când va fi gata noul stadion al Farului! Arena din Constanța va fi reconstruită, iar procesul ar putea să dureze cel puțin doi ani.

„Ne dorim să creăm un proiect puternic, de aceea ne-am unit. Să facem din două echipe una singură și să fim un brand puternic. Așa cum era înainte Farul. Așteptăm să se găsească soluții pentru a face din Farul o echipă care să poată câștiga, o echipă mare. Ne dorim să câștigăm, să facem un club puternic. Avem o responsabilitate importantă.

(n.r. ce așteptări are) Mă aștept la creșterea bugetului. Constanța nu poate să aibă 1.000 de abonamente pe an, ci 15.000. Proiectul nostru este pe termen mediu și lung.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că în doi ani-doi ani și jumătate Constanța o să aibă stadion. Toată lumea susține acest lucru, se dorește asta. Constanța produce 1 miliard de euro pe an și din acești bani să sperăm că se găsesc și pentru fotbal”, a spus Gică Hagi, citat de digisport.ro.

Promisiunile primite de Gică Hagi, în 2021

Cu aproape un an în urmă, când Viitorul a fuzionat cu Farul, autoritățile i-au făcut mai multe promisiuni ”Regelui”. Primăria Constanța a anunțat că vrea să ridice un complex sportiv de peste 100 de milioane de euro. Stadionul de fotbal urma să coste 49 de milioane de euro şi să aibă o capacitate de 18.000 de locuri.

Promisiunile spuneau că arena va avea funcțiunile necesare încadrării în categoria IV UEFA (organizarea meciurilor de Liga Campionilor). De asemenea, va avea un teren de antrenament, două arene de tenis, una cu 4.750 de locuri, unde se pot organiza turnee WTA și ATP, şi una cu 1.000 de locuri. Complexul va avea şi locuri de cazare, spații de pregătire și de recuperare.

„Este un proiect vital pentru un oraș de calibrul Constanței. Ne dorim ca acest complex să fie parte integrantă din arhitectura urbană și, de ce nu, să devină parte din viața orașului nostru. De asemenea, acest complex va putea asigura necesarul orașului de a organiza evenimente sportive și culturale de anvergură.

Susțin acest demers al municipalității constănțene și vă asigur că depunem toate eforturile pentru ca acest complex să fie unul complet, modern și la standarde cât mai înalte”, spunea în august 2021 şi preşedintele CJ Constanţa, Mihai Lupu.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și