Închide meniul

Uluitor! Gigi Becali, derapaj rasist la adresa fanilor Rapidului: „Țigani, țigani, dar sunt civilizați!”. Patronul FCSB vrea să joace în Giulești

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2022, 12:04

Uluitor! Gigi Becali, derapaj rasist la adresa fanilor Rapidului: „Țigani, țigani, dar sunt civilizați!. Patronul FCSB vrea să joace în Giulești

Jucătorul desfiinţat de Gigi Becali după FCSB - U Cluj 1-1

Gigi Becali, la Palat, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali a avut un derapaj rasist la adresa rapidiștilor, în momentul în care a vorbit despre posibilitatea disputării meciului FCSB – CFR Cluj în Giulești. În plus, latifundiarul din Pipera a răbufnit din nou la adresa lui Vasile Dîncu, în cazul „FCSB în Ghencea”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a avut o declarație rasistă la adresa fanilor rapidiști. Patronul FCSB ia în calcul și varianta Giulești, în cazul în care nu va primi acceptul să joace pe Ghencea meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă.

FCSB, derapaj rasist la adresa rapidiștilor: „Țigani, țigani, dar sunt civilizați!”

Becali pregătește un plan îndrăzneț și, în același timp, surprinzător, pentru a evolua în „casa” Rapidului.

„Mă gândesc să vorbesc cu Mustață (n.r. – liderul galeriei FCSB), să vorbească cu șefii de galerie de la Rapid. Că dacă se înțeleg ei între ei, nu e niciun fel de problemă. Mă gândeam să vorbească. 

Ei dușmănia lor o au cu Dinamo. Rapidiștii au o galerie așa cum sunt ei. Țigani, țigani, dar sunt civilizați oamenii. Dacă ar accepta, pentru că acolo nu poți să ai pretenții să joci dacă nu acceptă galeria lui Rapid. Adică să le demonstreze giuleștenii că nu sunt dușmănoși, că vor să vadă spectacol fotbalistic.

Reclamă

Mai întâi să se înțeleagă galeriile și apoi vom vedea dacă vom face un demers pentru a juca pe Giulești. Dacă vor accepta, promitem să nu facem nicio sărbătoare în Giulești.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Gigi Becali l-a făcut praf din nou pe Vasile Dîncu: „E vai de capul lui, e fricos!”

Gigi Becali a ieșit din nou la atac, în încercarea de a programa în Ghencea derby-ul din ultima etapă a play-off-ului, dintre FCSB și CFR Cluj. Patronul FCSB-ului a avut o nouă declarație acidă îndreptată către Ministrul Apărării, Vasile Dîncu.

Becali și-a reiterat dorința de a face solicitare la Guvern și Parlament, pentru a obține acordul ca posibila „finală” pentru titlu să se dispute în Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

„Toată lumea mi-a luat apărarea. Asta e cea mai mare tâmpenie. Cel mai important meci din campionatul României să se poată juca doar la Buzău, pe un stadion vechi, deși am băgat sute de milioane în stadioane. Asta e România, trăim în ea.

Păi dacă e ministru Dîncu. Ăsta e vai de capul lui, e fricos. Păi cum să îi fie frică de galerie? Atunci hai să nu mai plătim taxe și impozite, pentru că stadionul e făcut din banii noștri. Ei cheltuie două milioane pe an din banii noștri. Le e frică să dea răspuns. Orice răspuns dat de cineva e penal. Fac cerere și la Guvern și la Parlamentul României!”, a mai declarat Gigi Becali.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și