Închide meniul

”Surpriza plăcută a campionatului!” Ilie Poenaru și-a lăudat echipa după egalul cu Dinamo. Ce salarii au jucătorii de la Clinceni

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 20 decembrie 2020, 20:36

”Surpriza plăcută a campionatului!” Ilie Poenaru și-a lăudat echipa după egalul cu Dinamo. Ce salarii au jucătorii de la Clinceni

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Ilie Poenaru s-a declarat mulțumit de egalul cu Dinamo și a lăudat atmosfera de la echipă

Ilie Poenaru a precizat că este fericit că echipa încheie anul fără înfrângere și a descris în cuvinte frumoase atmosfera liniștită de la Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru: ”Sunt mulțumit pentru că am revenit împotriva lui Dinamo”

”Era clar că ne doream cele 3 puncte, dar după aspectul jocului suntem mulțumiți cu un punct. Am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători de calitate în toate compartimentele. Planul nostru de joc a fost ca uneori să ne lăsăm dominați și să ieșim pe contraatac.

Probabil că și ei ne-au citit puțin, dar per total sunt mulțumit pentru că am revenit împotriva lui Dinamo. E un punct câștigat, meritat”, a precizat tehnicianul.

Ilie Poenaru: ”Multă lume nu a crezut că putem face performanță”

Ilie Poenaru a vorbit și despre atmosfera care s-a construit la Academica, extrem de propice pentru performanță.

”Este bină că încheiem anul fără înfrângere, e bine pentru moral, pentru continuitate și sper ca jucătorii să vină cu entuziasm și știm că returul va fi foarte greu.

Reclamă

E adevărat, multă lume nu a crezut că putem face performanță. Așa cred și eu că suntem echipa surpriză și o surpriză plăcută. Jucătorii tind la ce e mai bun. Toate lucrurile acestea se întâmplă când ai atitudine, un grup puternic în vestiar și o conducere alături de noi, care este foarte importantă.

Salariile sunt sub 5000 de euro, dar vin la timp. Sunt și bonusuri de performanță”, a răspuns Ilie Poenaru, după ce a evitat mai întâi să dezvăluie informația atunci când a fost întrebat despre acest subiect.

Ilie Poenaru nu mai vrea să discute despre subiectul licenței Pro

Când a fost ridicat subiectul licenței Pro pe care nu o are deoarece nu i-a fost pe plac comisiei, antrenorul cu rezultate excelente a părut puțin iritat de evoluție discuției.

Reclamă 4 / 0/3

”E un subiect pe care nu mai vreau să vorbesc. Nu vreau să mai vorbesc de 2 ani de asta. Nu un act antrenează, e vorba de un om, de o persoană. De sacrificiul pe care îl fac alături de staff-ul meu. E foarte multă seriozitate din partea tuturor și liniștea pe care o avem ne dă voie să lucrăm și să gestionăm acest campionat”, a încheiat Ilie Poenaru.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și