Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Tatăl lui Mircea Bornescu a aflat după o lună că fiul său s-a apucat de fotbal: „A venit nervos acasă şi m-a întrebat: ‘Pe unde umbli?!'” Postul pe care ar fi vrut să joace: „Eram un fel de Alexa!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2022, 11:05

Tatăl lui Mircea Bornescu a aflat după o lună că fiul său s-a apucat de fotbal: „A venit nervos acasă şi m-a întrebat: Pe unde umbli?!' Postul pe care ar fi vrut să joace: „Eram un fel de Alexa!

Mircea Bornescu, dezvăluiri savuroase la AS.ro LIVE

Captură AS.ro LIVE

Primul sport practicat de Mircea Bornescu a fost boxul. La insistenţele tatălui său, Bornescu s-a apucat şi de judo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întotdeauna am făcut box. Tatăl meu a fost un boxeur renumit, unul foarte bun. Am crescut în sala de box. Este un sport pe care tot timpul l-am apreciat şi mă uit cu plăcere. Am făcut box şi în paralel cu fotbalul.

Am fost şi la judo. Sala de judo era lipită de sala de box. Tatăl meu a spus să merg şi la judo că poate îmi prinde bine. Am mers la judo, după care nu mi-a mai plăcut şi am mers la fotbal.

La Centrul Naţional Sport 23 august, cum îi spunea înainte, vestiarele erau acolo. Vestiarul de la fotbal, de la box şi de la judo. Şi îmi plăceau că erau copiii de la fotbal, se schimbau acolo, glumeau, râdeau, şi eu mă duceam la judo. Şi am zis, ia, stai, să mă duc la fotbal. Antrenorul mă ştia, îl ştia pe tatăl meu şi m-am dus la fotbal. După o lună de zile, tata se întâlneşte cu antrenorul de judo şi îl întreabă. ‘Sensei, e bun copilul? Care copil? Păi, Mircea? Păi, nu a mai venit de o lună de zile’. A venit nervos acasă şi m-a întrebat: ‘Băi, pe unde umbli?! Până la urmă i-am spus că mă duc la fotbal„, a dezvăluit Mircea Bornescu la AS.ro LIVE.

Citește și:

Mircea Bornescu, la AS.ro LIVE: „Mi-ar fi plăcut să joc mijlocaş”

Mircea Bornescu a făcut performanţă în fotbal. Acesta a început ca atacant, însă s-a reprofilat şi a devenit portar. Totuşi, nu acesta era postul pe care Bornescu şi-ar fi dorit să joace.

Reclamă

Plecam dimineaţă şi veneam seara. Cum veneam de la şcoală, puneam 4 pietre şi jucam fotbal până seara. Nu ştiu cum, dar să ştii că portarii au simţul responsabilităţii mai bine dezvoltat decât alţii.

Nu îmi mai aduc aminte momentul în care am intrat în poartă. Probabil am zis, stau eu în poartă. Mi-a plăcut foarte mult, dar cred că mi-ar fi plăcut mai mult mult să joc mijlocaş. Aveam agresivitatea aia specifică. Nu ştiu dacă au o nebunie, ci un curaj în plus. Cred că eram un fel de Alexa, dar puţin mai tehnic. Loveam mingea şi cu stângul şi cu dreptul„, a mai spus Bornescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor Vezi toate știrile
Citește și