Închide meniul
Foto

Teodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!”

Publicat: 13 august 2024, 19:49

Reclamă
Teodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!”

Teodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia

Teodora Meluţă

Teodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia. Anunţul a fost făcut de noua echipă a tricoloriei pe reţelele de socializare. De asemenea, şi Meluţă a postat pe reţelele de socializare un mesaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce s-a despărţit de Politehnica Timişoara, Teodora Meluţă a decis să se transfere în străinătate. Meluţă a semnat cu Fatih Vatan, echipă din prima ligă a Turciei.

Teodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia

„Bine ai venit, Teodora Meluță, la Fatih Vatan Spor! Îți dorim multe victorii în tricoul «negru-roșu» în sezonul 2024/2025”, au scris cei de la Fatih Vatan. „Aștept cu încredere această nouă experiență”, a fost mesajul postat de Teo Meluță pe Instagram.

Teo Meluță: ”În China, arbitrul m-a pus, pe teren, să-mi tai unghiile! Cu ce? Cu unghiera!”

Teo Meluță a povestit la AS.ro LIVE cum, la un turneu în China, a fost obligată să-și taie unghiile chiar pe teren!

Aveam o colegă cu unghii ceva mai mare. La un contact, le-a <<uitat>> în carnea unei adversare. Pentru că curgea sânge, arbitrul a oprit jocul. A venit la mine, s-a uitat că le am cam mari și mi-a zis să le tai”, a spus Teo.

Reclamă
Reclamă 4

În primul rând că nu fusesem eu, în al doilea rând, cum să le tai, acolo, pe teren? Cu unghiera!”, a venit răspunsul.

Pentru că meciul nu putea continua, Meluță a ieșit de pe teren și și-a bandajat, cu leucoplast, toate degetele, ca la un concert Michael Jackson. ”Colega mea, cea care faultase, s-a retras pe marginea terenului și, pentru că avea o unghieră, și-a tăiat unghiile”.

Teodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ

În vârstă de 24 de ani, Teodora Meluţă a răspuns afirmativ fără să stea pe gânduri. A postat şi primele imagini pe reţelele de socializare cu inelul primit.

Reclamă

Vlad Nicoară este angajat la UTA şi a fost prepartatorul fizic al arădenilor în sezoanele 2022 – 2023 și 2023 – 2024. În prezent, Teodora Meluţă este liberă de contract după ce şi-a reziliat contractul cu Poli Timişoara. La finalul sezonului trecut, Teodora Meluţă a postat un mesaj emoţionat pe reţelele de socializare.

”După o perioadă de 3 ani alături de Politehnica Timișoara, a venit momentul să îmi iau la revedere de la acest club. Mă bucur că am avut ocazia să fac parte din acest proiect ambițios, dar, din păcate, nu am reușit să ne îndeplinim un vis.

Am avut ocazia să întâlnesc multe persoane care m-au ajutat să mă dezvolt din punct de vedere profesional și uman, iar pentru asta o să fiu recunoscătoare. Sper că fotbalul din acest oraș minunat să ajungă acolo unde ar trebui sa fie! Mulțumesc, Poli Timișoara Femina”, a scris Teodora Meluță, pe Instagram.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:41

FotoScenografie spectaculoasă la FCSB – Sparta Praga! Fanii au umplut Ghencea în meciul decisiv pentru play-off-ul Champions League

21:39

Final uluitor de repriză în PAOK – Malmo! Trei goluri în 6 minute. Grecul Koulierakis, execuţie de pe altă planetă

21:05

CSA Steaua Bucureşti, CS Dinamo Bucureşti şi CSM Oradea şi-au aflat adversarele din Liga Campionilor la polo

20:41

Nota primită de Florinel Coman în Al Gharafa – Al Ahli Dubai 1-0! Echipa românului s-a calificat în Liga Campionilor Asiei

20:40

LIVE SCOREPAOK – Malmo 3-2! Repriză nebună la Salonic. Trei goluri după minutul 43. Meci infernal pentru Răzvan Lucescu

20:10

LIVE TEXTFCSB – Sparta Praga 0-1! Campioana luptă pentru play-off-ul Champions League. Cehii au deschis scorul după un corner

1 FotoImagini rare cu părinţii Mihaelei Cambei! Confesiunea emoţionantă a mamei: „Tot timpul îmi venea să plâng!” 2 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 3 Poli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” rămân fără victorie în deplasare, dar sunt pe loc de play-off după cinci etape 4 „Era o nenorocire!” Mihai Stoica a venit cu replica, după ce Louis Munteanu a spus că nu a vrut să se transfere la FCSB 5 Dan Şucu, şedinţă de urgenţă cu Neil Lennon! Decizia luată după startul dezastruos de sezon de la Rapid 6 Ce „medalie” i-a fost propusă lui Jordan Chiles, după ce TAS i-a acordat bronzul Anei Bărbosu: „Contactează-mă!”
Citește și