Închide meniul

Toni Petrea a dezvăluit ce aşteptări are de la derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova. "Dacă se întâmplă asta, vom avea parte de un play-off mult mai disputat!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 aprilie 2021, 15:43

Reclamă
Toni Petrea a dezvăluit ce aşteptări are de la derby-ul CFR Cluj – Universitatea Craiova. "Dacă se întâmplă asta, vom avea parte de un play-off mult mai disputat!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea se va uita la meciul dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova

Petrea aşteaptă cu interes confruntarea dintre CFR Cluj şi Universitatea Craiova. Roş-albaştrii pierd primul loc în cazul unei victorii a campioanei en-titre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce aşteptări are Toni Petrea de la CFR Cluj – Universitatea Craiova

"O voi urmări cu interes! E un meci în care se poate întâmpla orice. Cert e că, dacă vor învinge cei de la Craiova, vom avea parte de un play-off mult mai disputat. Rămâne de văzut", a declarat Toni Petrea.

FCSB nu are timp de pauză. Au meci cu Sepsi la numai trei zile după victoria cu Academica Clinceni, scor 2-0.

"Timpul e cam scurt între cele două partide. Abia am apucat să ne refacem un pic, niciun antrenament nu am putut să fac. Asta este, trebuie să ne adaptăm cu aceste jocuri dificile. Întâlnim un adversar pe care în campionat nu am reuşit să-l învingem şi cred că asta trebuie să fie o motivaţie în plus pentru noi, pe lângă faptul să câştigăm meciul şi să rămânem pe primul loc", a precizat antrenorul lui FCSB.

Pentru roş-albaştri va fi cea de-a 6-a partidă pe care o vor disputa în această lună. Imediat după meciul cu Sepsi, FCSB are derby în Bănie, cu Universitatea Craiova.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58 7 iul.

Transferurile Universităţii Craiova au prezentat noul echipament! Mii de fani au asistat la eveniment

23:42 7 iul.

FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”

23:29 7 iul.

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk s-au calificat în optimile probei de dublu de la Wimbledon 2024

23:09 7 iul.

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă FCSB înaintea dublei cu Virtus: „Asta e situaţia”

22:45 7 iul.

„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu” Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

22:44 7 iul.

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză uriaşă pe terenul central de la All England Club

1 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 2 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 3 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 4 VIDEOGeorge Russell, pole-position în Marele Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45) 5 FotoSoţia lui Denis Drăguş, mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său: „Să câştige pentru acel copil şi să îl facă fericit” 6 FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia
Citește și