Închide meniul

Toni Petrea a dezvăluit cum i-a calmat pe Man şi Tănase. Antrenorul lui FCSB a avut motive de nemulţumire. Ce transferuri îi cere patronului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2021, 20:21

Toni Petrea a dezvăluit cum i-a calmat pe Man şi Tănase. Antrenorul lui FCSB a avut motive de nemulţumire. Ce transferuri îi cere patronului

Spread Pictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea le-a transmis un mesaj categoric jucătorilor de la FCSB

În urma penalty-ului primit de FCSB, în minutul 70, Dennis Man şi Florin Tănase s-au "împuns". Amândoi şi-au dorit să îşi asume responsabilitatea. Nu s-au înţeles între ei, iar Toni Petrea a ales executantul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea: "I-am sugerat lui Florin Tănase să ia decizia cea mai bună" 

"Noi avem doi executanţi la penalty-uri, decidem în funcţie de situaţie sau de cum se simte unul sau altul. I-am sugerat lui Tănase să ia decizia cea mai bună, dacă să execute Dennis sau el. Nu a fost niciun fel de problemă", a declarat tehnicianul roş-albaştrilor.

FCSB are cel mai bun atac din Liga 1, dar lui Toni Petrea îi lipseşte un vârf de careu. A rămas fără variante după ce Sergiu Buş a fost vândut în Coreea de Sud.

"Neavând vârf autentic, de careu, încercăm să dăm posibilitatea jucătorilor să aibă mobilitate. Din acest motiv a apărut în atac Coman şi Dennis. Dinamica noastră trebuie să ne aducă mai multe ocazii de gol.

Ţinând cont de numărul de meciuri şi perioada fiarte scurtă dintre partide, e normal şi ideal să avem cât mai mulţi jucători, să avem dubluri pe toate posturile. Sperăm să aducem câţiva jucători. Dacă nu, ne descurcăm cu ce avem", a declarat Toni Petrea.

Reclamă

Antrenorul lui FCSB a avut motive de nemulţumire şi în defensivă. L-a deranjat golul înscris de FC Voluntari la ultima fază a meciului de pe Arena Naţională.

"A picat acest penalty în minutul 93, din nou o greşeală de a noastră la fel ca în meciul de la Ovidiu. Trebuie să eliminăm aceste greşeli pentru că nu e normal. Meciul nu se termină decât atunci când arbitrul fluieră ultima dată. Probabil apare şi o relaxare, dar trebuie să înţeleagă toată lumea că nu se poate aşa", a fost mesajul transmis de Petrea jucătorilor săi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FCSB - FC Voluntari 2-1
  • Ce l-a deranjat pe antrenorul liderului Ligii 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și