Închide meniul

Toni Petrea a vorbit despre complexul Craiovei cu FCSB. Ce mesaj le-a transmis jucătorilor înaintea derby-ului din Bănie

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 decembrie 2020, 14:15

Toni Petrea a vorbit despre complexul Craiovei cu FCSB. Ce mesaj le-a transmis jucătorilor înaintea derby-ului din Bănie

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea are aşteptări mari de la derby-ul cu Universitatea Craiova

Oltenii au avut un adevărat complex în faţa echipei lui Gigi Becali. Au obţinut un singur succes în ultimele 12 meciuri directe. S-au impus cu 2-1 în luna iulie, graţie reuşitelor din penalty ale lui Cicâldău şi Nistor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea i-a pus gând rău Universităţii Craiova

"O partidă dificilă, cu un adversar bun al campionatului. Cu un moral bun. Noi venim după această înfrângere nemeritată de la Cluj, însă cred că am trecut peste acest moment şi suntem pregătiţi pentru a trata meciul de mâine seară foarte concentraţi şi cu dorinţa de a câştiga.

Ar trebui să fie un avantaj pentru noi acest complex al Craiovei cu noi şi ar trebui să plecăm la meci cu acest atu. Cred că poate fi un avantaj pentru noi", a declarat Toni Petrea la conferinţa de presă.

FCSB a fost depăşită cu un punct de Universitatea Craiova după eşecul din Gruia. Roş-albaştrii l-au pierdut şi pe fundaşul central George Miron, care este suspendat.

"Într-adevăr şi etapa trecută am avut probleme cu jucătorii suspendaţi. Acum din nou. Trebuie să găsim variante, de asta suntem aici să găsim soluţii. Vom vedea mâine cine va evolua pe acea poziţie. Sper că cel care va intra în locul lui Miron să o facă foarte bine şi să aibă un joc foarte bun", a mai spus antrenorul lui FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și