Închide meniul

Toni Petrea aşteaptă ca CFR şi Craiova să se încurce: "Fiecare punct e important". Ce probleme are FCSB după eşecul din Supercupă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2021, 12:42

Toni Petrea aşteaptă ca CFR şi Craiova să se încurce: "Fiecare punct e important". Ce probleme are FCSB după eşecul din Supercupă

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Toni Petrea, antrenor FCSB

Antrenorul Toni Petrea spune că a încercat să discute cu jucătorii săi pentru a le reda încrederea. FCSB nu a mai câştigat de trei meciuri.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea: "Am încercat să le ridic moralul"

Au fost egalurile din campionat cu Craiova (0-0) şi cu Sepsi (1-1) şi eşecul din Supercupă cu CFR Cluj (0-0, 1-4 la pen.).

"Cam scurt timpul după acest meci (n.r. de pe 15 aprilie), de la Supercupă. Sper ca jucătorii să nu resimtă această înfrângere. Am discutat cu ei şi am încercat să le ridic moralul.

Până la urmă am făcut un joc bun din punctul meu de vedere, cu jucători tineri. Numai poate neşansa a făcut să nu câştigăm acest trofeu", a spus antrenorul lui FCSB, la conferinţa de presă dinaintea meciului de mâine cu Botoşani. 

Toni Petrea speră să recupereze măcar pe unul dintre fundaşii centrali, Miron şi Cristea: "Sper să revină toţi jucătorii pentru că avem nevoie de toţi. E un program foarte greu, încărcat".

Reclamă

Toni Petrea aşteaptă greşelile rivalelor: "Da, ne uităm şi la celelalte jocuri"

Acesta şi-a avertizat jucătorii că vor avea viaţă grea contra lui Botoşani. "O echipă preocupată de joc, de posesie, trebuie să fim atenţi şi să avem atitudinea corectă faţă de acest joc, să face, tot ce se poate ca să câştigăm acest joc, pentru că avem nevoie de puncte", a mai spus Petrea. 

FCSB va juca din nou la Giurgiu, deşi este gazdă, iar Toni Petrea a preluat discursul lui Gigi Becali: "Trebuie să nu ne gândim foarte mult la acest aspect, asta este situaţia, trebuie să ne adaptăm la lucrurile astea. Că jucăm la Giurgiu sau în altă parte ar trebui să conteze mai puţin".

Antrenorul lui FCSB a recunoscut că se aşteaptă şi la paşi greşiţi din partea rivalelor: "Acum fiecare punct este foarte important. Da, ne uităm şi la celelalte jocuri şi vom vedeea ce se va întâmpla"

Reclamă 4 / 0/3

Petrea spune însă că nu doar CFR Cluj şi Craiova sunt periculoase pentru FCSB. "Mai pot apărea surprize din partea celorlalte echipe. Cred că va fi un play-off foarte disputat", consideră Petrea.

FCSB are în acest moment un punct peste CFR Cluj şi patru peste Craiova, în clasamentul de la debutul în play-off.

Recomandări
  • FCSB - Botoşani, mâine, de la 21:00
  • Meciul va fi Live Text pe www.AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și