Închide meniul

Toni Petrea nu a renunţat la luptă. „Sperăm să jucăm cu titlul pe masă” Antrenorul FCSB aşteaptă ca Botoşani să o încurce pe CFR Cluj

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2021, 16:03

Toni Petrea nu a renunţat la luptă. „Sperăm să jucăm cu titlul pe masă Antrenorul FCSB aşteaptă ca Botoşani să o încurce pe CFR Cluj

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea nu a renunţat la lupta la titlu

Toni Petrea nu a renunțat la luptă, dar regretă şansele irosite de FCSB. Roş-albaştrii vor rata titlul încă din această seară, dacă CFR Cluj va reuşi să se impună la Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea nu a renunţat la luptă

„În funcţie de acest joc, vom vedea cum vom aborda următoarele două partide. Nu este foarte plăcută situaţia în care am ajuns, din păcate. Am avut posibilităţi să putem să ne păstrăm şi să ne consolidăm prima poziţie în clasament. 

Am ajuns în situaţia de a depinde de rezultatul adversarei noastre directe şi să aşteptăm finalul acestui joc destul de interesant pentru noi”, a spus Toni Petrea, în conferinţa de presă dinaintea meciului de mâine cu Universitatea Craiova.

Petrea a găsit o scuză în gafele arbitrilor, dar mai ales în tinereţea jucătorilor săi şi în accidentările dese.

Toni Petrea: „Au fost greşeli împotriva noastră”

„Despre arbitraj nu vreau să vorbesc. Au fost greşeli împotriva noastră, dar nu vreau să le comentez eu. Am avut în acest play-off probleme foarte mari cu accidentările.

Reclamă

Am încercat de la meci la meci să găsim soluţii, dar în ultima parte nu am reuşit să acumulăm puncte, mă refer să câştigăm. Există o presiune firească, avem un lot tânăr cu jucători lipsiţi de experienţa meciurilor importante, cu miză, care pot duce la câştigarea unui titlu.

Sper ca această experienţă pe care au avut-o să conteze pentru formarea lor”, a spus Toni Petrea.

Antrenor FCSB este convins că lupta pentru titlu ar fi arătat altfel cu fani în tribune: „E cu totul şi cu totul diferit să joci cu tribunele goale. Ai impresia că e un meci amical. Asta contează, mai ales că noi avem mulţi suporteri”.

Reclamă 4 / 0/3

Toni Petrea: „Sperăm să jucăm cu titlul pe masă”

Petrea încă mai speră la titlu şi aşteaptă finalul sezonului pentru a stabili programul echipei. „Probabil vom avea jucători convocaţi la loturile naţionale, rămâne de văzut poziţia pe care vom termina şi vom ajusta programul.

Sperăm să putem ajunge la ultimul joc, să jucăm cu titlul pe masă, apoi o să ne gândim şi la program”, a mai declarat Petrea.

Recomandări
  • Toni Petrea nu renunţă la luptă
  • Antrenorul FCSB speră ca titlul să se decidă în meciul direct cu CFR

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și