Închide meniul

Toni Petrea primeşte întăriri. Noua "perlă" a lui Becali, Octavian Popescu, a scăpat în timp record de coronavirus

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2020, 20:59

Toni Petrea primeşte întăriri. Noua "perlă" a lui Becali, Octavian Popescu, a scăpat în timp record de coronavirus

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Octavian Popescu nu mai are coronavirus

Mijlocaşul de 17 ani se poate alătura lotului condus de Toni Petrea, anunţă Digi Sport. În condiţiile date, roş-albaştrii nu mai au niciun caz de Covid-19 la echipă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu nu mai are coronavirus şi poate reveni pe teren

Nu este singura veste bună primită de Toni Petrea. Alţi doi jucători au revenit înaintea meciului cu Chindia Târgovişte, care va fi luni, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Este vorba Aristedis Soiledis, scăpat şi el de coronavirus, dar şi de Darius Olaru. Eliminat în eşecul cu Poli Iaşi, internaţionalul de tineret a ispăşit cele trei etape de suspendare.

De la înfrângerea cu 2-5 suferită în Copou, roş-albaştrii au înregistrat victorii pe linie. FCSB le-a învins pe Dinamo (3-2), Academica (2-0) şi Hermannstadt. Octavian Popescu a oferit un assist în partida cu Clinceniul.

Din fericire, meciul dintre FCSB şi Chindia nu este în pericol de a nu se disputa. Răzvan Burleanu şi-a pus mâinile în cap după ceea ce s-a întâmplat la Astra, acolo unde a fost depistat un focar de infecţie.

"Suntem şi noi foarte îngrijoraţi. Nu trebuie să ne jucăm cu acest virus, altfel ajunge el să se joace cu vieţile noastre. Nu ne aşteptăm ca fotbalul să se oprească, dar ne îngrijorează lipsa spectatorilor, carantinarea şi acest număr de teste", a declarat preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și