Închide meniul

Toni Petrea și-a pierdut unul dintre cei mai buni tineri. Mijlocașul nu va mai juca în acest an. Are ruptură de ligamente!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 octombrie 2020, 18:24

Toni Petrea și-a pierdut unul dintre cei mai buni tineri. Mijlocașul nu va mai juca în acest an. Are ruptură de ligamente!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Robert Ion a suferit o ruptură de ligamente

Mijlocașul de 20 de ani a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior în meciul dintre FCSB II și Rapid II. Conform Prosport, va fi supus unei intervenții chirugicale și va reveni sub comanda lui Toni Petrea după aproximativ patru luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Ion a suferit o ruptură de ligamente

Robert Ion s-a făcut remarcat în perioada în care au lipsit titularii de drept de la FCSB. Tânărul jucător a evoluat în două meciuri de campionat, dar și în partidele din Europa League cu Slovan Liberec și Backa Topola. În Serbia a oferit o pasă de gol!

Sezonul trecut, mijlocașul a fost împrumutat la Academica Clinceni. A înscris un gol în cele 32 de dispute în care a evoluat.

Toni Petrea mai are de așteptat și până când se va putea baza pe "Mbappe" Coman. Accidentat chiar cu Backa Topola, Florinel va putea juca din nou peste aproximativ trei săptămâni.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și